Excelentă performanță a echipei de handbal junioare

Excelentă performanță a echipei de handbal junioare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Talentata echipă a CSM Galaţi, cea de handbal junioare III, a făcut un sezon de excepţie. A fost protagonista întregii competiţii a Campionatului Naţional, atât în sezonul regulat, cât și în fazele superioare – Grupa Valoare 1, unde s-a bătut inclusiv cu CSM București pentru calificarea mai departe. Aici a avut partenere de competiţie foarte puternice, de care a trecut în toate jocurile, obţinând calificarea la turneul final. A câștigat grupa cu victorii pe linie: 26-25 cu CSM București, 32-28 cu Academia Junior Ploiești și 29-25 cu Energetic Rm. Vâlcea.

După această suită de victorii, fetele noastre s-au calificat în semifinale, iar sâmbătă au jucat cu CSM Ploiești. Un adversar puternic, pe care, printr-o excelentă organizare a jocului, l-au învins cu scorul de 24-21. Gălăţencele au condus în majoritatea timpului, cu un gol la pauză, dar au avut și cinci lungimi în partea a doua. Graţie acestui splendid succes, au obţinut calificarea în marea finală, unde au dat peste Corona Brașov, jocul având loc duminică, la orele prânzului. A fost un meci aprig disputat, cu un adversar extrem de valoros, care le-a ridicat multe probleme gălăţencelor. La finele celor 60 de minute de joc, învingătoare a fost echipa braşoveană, cu scorul de 26-22. Clasamentul final arată astfel: 1. Corona, 2. CSM Galaţi, 3. Junior Ploieşti, 4. CSM Ploieşti.

O jucătoare a Galaţiului, Arianna Ardeleanu, a primit o distincţie individuală, fiind declarată cel mai bun portar al turneului.

Lotul gălăţean prezent în aceste meciuri a arătat astfel: Maria Bercaru, Arianna Ardeleanu – Alexia Bucner, Maya Darie, Simona Pavel, Denisa Munteanu, Andreea Codreanu, Adina Cociug, Delia Ghimpu, Larisa Toma, Elena Retegan, Patricia Lupu, Marina Lupașcu, Xenia Gheorghiţă, Bianca Avram, Diana Mușat, Alexandra Postolache, Atena Zahei. Antrenor: Viorel Alexandru.

Citit 1148 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2023 12:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.