Din sportul gălățean. Doi gălățeni la „Europenele” de șah de la Iași

Din sportul gălățean. Doi gălățeni la „Europenele” de șah de la Iași
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ȘAH. Municipiul Iași va găzdui, la finalul lunii iulie, Campionatul European de șah pe echipe, rezervat juniorilor. Din reprezentativa tricoloră U12 vor face parte și șahiști de la CS Municipal: Dragoș Ștefan Leu și Randy Ioan Galeș. Ceilalți componenți ai echipei României vor fi Henry Tudor, Andrei Negrean și Matei Dodoi. Antrenorul căpitan al lotului U12 al României a fost desemnat GM Andrei Murariu.

VOLEI. Încă un jucător al echipei CSM Arcada din vechea gardă, Andrei Butnaru, și-a prelungit cu încă un an contractul cu clubul gălățean, sub culorile căruia a cucerit două campionate și o Cupă a României. Butnaru este component al lotului național și jucător de bază la Arcada.

DISTRACȚIE. A fost montat primul Skate Park din Tecuci. Parcul cuprinde mai multe elemente specifice destinate sporturilor pe role, skateboard sau cu bicicleta. Acesta este amplasat în Parcul Dendrologic, fiind realizat cu investiții de la Primăria Tecuci. Iubitorii acestor sporturi sunt invitați în Parcul Dendrologic, care este deschis vizitatorilor zilnic între orele 8,00 - 22,00.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 621 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2023 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.