Activități de relaxare pentru copii

Activități de relaxare pentru copii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

SĂRBĂTOARE. În organizarea CSN Mila 80, cu sprijin local, la Balta Cătușa a avut loc un concurs de agrement, cu barca Dragon, pentru o parte dintre copiii instituționalizați din Galați. De asemenea, s-a desfăşurat și un modul de autoapărare, organizat de Clubul Kamikaze Dojo, prin instructorul Viorel Popovici.

ȘAH.  Peste o mie de copii au participat la competiția "Șah în școală", care a avut loc la Iași. Câțiva dintre practicanții sportului minții din Galați (conduși de antrenorul Lucian Jugaru, recompensat cu Diplomă de Excelență pentru dezvoltarea șahului în România), s-au numărat printre protagoniști. Iată numele acestora: Dragoș Leu și Eric Berbecel - locul 1, Rareș Pasat și Andrei Simulescu - locul 3.

VOLEI. Arbitrul internațional gălățean Lucian Năstase a fost prezent, zilele trecute, la finalele Champions League la volei, găzduite de orașul Torino, având calitatea de arbitru challenge. La fete, finaliste au fost două echipe din Istanbul - Vakifbank și Ezacibași, prima impunându-se cu 3-1. Finala masculină au disputat-o echipe din Polonia: Zaksa Kozle și Jastrzebski Wiegl, scorul fiind 3-2 pentru prima formație.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1121 ori Ultima modificare Duminică, 04 Iunie 2023 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.