Adversarele echipelor gălățene în ”Cupa României”

Adversarele echipelor gălățene în ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Federația Română de Fotbal a publicat programul pentru faza a doua a ”Cupei României”, în care se regăsesc și două echipe din județul nostru, Sporting Liești și Unirea Braniștea. Lieștenii au avut misiunea de a trece de CSM Focșani, în deplasare, în primul tur, ceea ce au și reușit (scor 1-0). Iar în turul al doilea vor juca tot în deplasare, la Rapid Brodoc, echipă ce a eliminat-o pe CSM Vaslui în turul anterior. Calificată deja în turul al doilea al ”Cupei României”, pentru că a fost între primele patru clasate în sezonul precedent al Ligii a III-a, Unirea Braniștea va juca și ea tot în deplasare, cu Viitorul Ianca, echipă pregătită de foștii "oțelari" Viorel Tănase și Tudorel Pelin. Meciurile din faza a doua din ”Cupa României” vor avea loc miercuri, 9 august.

Altfel, continuă seria meciurilor de verificare pentru echipele din Liga a  III-a aflate cu trei săptămâni înainte de startul oficial. Unirea Braniștea a ajuns deja la al șaselea meci, pe care îl dispută astăzi, pe terenul propriu, parteneră va fi Covurluiul Tg. Bujor (Liga a IV-a), de la ora 10:00. Până acum, Unirea a strâns patru victorii și o remiză.

Sporting Liești are la activ un singur meci de verificare, dar și un succes important în ”Cupa României”, 1-0 la CSM Focșani. Următoarele meciuri de verificare a potențialului de joc se vor disputa în compania echipelor: Sportul Chiscani (sâmbătă, în deplasare), apoi cu Aerostar Bacău și CSM Rm. Sărat.

Citit 1104 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 August 2023 12:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.