„Cupa Corona”, la role

„Cupa Corona”, la role
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PATINAJ. "Am făcut o ultimă verificare la Tecuci pe pista din Parcul ”Municipal”. Este o pistă foarte bună, noi nu avem așa ceva la Galați", ne-a spus prof. Dorin Radu, antrenorul patinatorilor de viteză de la Clubul Dunărea. Verificarea de la Tecuci a fost necesară înaintea concursurilor oficiale pe role, care încep sâmbătă la Brașov. Aici vor avea loc întreceri în ”Cupa Corona”. Antrenorul gălățean i-a deplasat, în afara campioanei Dana Istrate, pe Daniel Bigu, Aris Mihaela Mușat și Eleonora Arsene.

RUGBY. Astăzi, în Capitală, debutează competiția de rugby în 7, în care CS Municipal Galați deține un titlu de campioană în 2016, dar și un titlu de vicecampioană – în sezonul trecut. În prima fază, gălățenii vor juca în Grupa a III-a cu Poli Iași, Rapid București și CSM Alba Iulia.

Seara, rugbiștii ce se vor întrece toată ziua vor asista la meciul internațional România – SUA.

ARBITRAJE. La meciurile etapei a IV-a a Superligii de fotbal, ce se dispută în acest weekend, vor oficia și doi gălățeni. La meciul FC Voluntari – Rapid București, va fluiera Adrian Viorel Cojocaru, iar la FC Petrolul – Farul Constanța Liviu Ciubotariu va fi observator. Astăzi se dă startul meciurilor și în Liga a II-a, unde gălățeanul Daniel Vlase va fi arbitru asistent la partida CS Tunari – CSM Slatina.

Citit 497 ori Ultima modificare Duminică, 06 August 2023 10:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.