Măcar în Cupă să fie victorie

Măcar în Cupă să fie victorie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fără victorie în campionat, Oțelul încearcă să pătrundă în faza grupelor din "Cupa României" - acolo unde a jucat și în ediția precedentă, deși provenea din postura de echipă de eșalon secund

Cei de la Oțelul n-au avut prea mult timp la dispoziție după remiza cu Voluntari, 2-2, de vineri din campionat, pentru că la foarte scurt timp urmează meciul din "Cupa României". Conform tragerii la sorți, cei de la Oțelul au fost repartizați să joace cu FC Bacău (echipă din Liga a III-a), în deplasare, iar în cazul unei calificări va mai avea garantat cel puțin încă trei meciuri de disputat în faza grupelor. Meciul FC Bacău - Oțelul se joacă marți, 29 august, de la ora 17:30, fără a fi transmis în direct la TV. După acest joc, gălățenii mai au de făcut o deplasare, dar în campionat, pentru că vineri au un joc dificil la Petrolul.

Schimbări în echipă pentru meciul de Cupă

La Oțelul sunt așteptate mai multe schimbări în echipă pentru meciul din "Cupa României", în sensul că vor primi șanse jucătorii cu minute mai puține acumulate până acum. Astfel, e de așteptat ca în poartă să revină Cosmin Dur-Bozoancă, mai ales după gafele lui Stoian din ultima vreme. Pe teren ar mai putea intra Farcaș, Joao Serrao, Ghiocel, care au jucat foarte puțin sau deloc, plus Neagu, Maciel sau Adăscăliței - de asemenea, destul de puțin folosiți față de alții din lot.

Astfel, echipa lui Dorinel Munteanu ar putea arăta astfel: Dur-Bozoancă - Farcaș, Adăscăliței, Ghiocel, Panait - Teles, Neagu, Jardan - Maciel, Cîrjan, Tănasă.

"Știm cu toții că aceasta este competiția surprizelor. Sper să nu fie cu noi. Mergem la Bacău să ne calificăm în grupe, așa cum am făcut-o și în sezonul trecut. Cum am avut sezonul trecut acest obiectiv, așa ne propunem și acum. «Cupa României» nu ne încurcă, echipa este pregătită, nu îmi fac probleme", a spus Dorinel Munteanu despre meciul de la Bacău.

Încă un transfer, încă o reziliere

Malaxorul schimbărilor de lot continuă la Oțelul. Iar contingentul de jucători portughezi s-a mărit prin sosirea a încă unui fundaș, ceea ce a stârnit multe comentarii negative din partea fanilor. Este vorba despre un apărător stânga de 1,91 m, care poate evolua și la mijlocul terenului. Miguel Angelo Gomes da Silva a venit din postura de jucător liber de contract la gruparea gălățeană, după ce a jucat ultima oară la Leixoes (liga a doua portugheză).

În celălalt sens, cel al despărțirilor, portarul Aurelian Păun a plecat de la Oțelul fără să fi apărat vreun minut poarta gălățenilor în meciuri oficiale. Acesta fusese adus în vară, când Dur-Bozoancă era accidentat.

Citit 2499 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2023 22:07

6 comentarii

  • postat de comunismul
    Miercuri, 30 August 2023 16:01
    5.13.211.***
    dorinel munteanu a devenit nebun fantasmagonic asa! cred ca a fumat ceva! ori s-a drogat! naiba stie! dar nu e corect cum se comporta! inseamna ca numai vrei sa fii antrenor aici! te-ai plictisit! si apoi na are merite! a obtinut campionatul si supercupa romaniei! plus cele doua promovari! ajunge!
    0
    0
  • postat de Asally
    Marți, 29 August 2023 15:51
    109.166.132.***
    Bani? Pai pe 31 aug este pe ordinea de zi a CL acordarea a inca 2.700.000 lei pe langa aia 2600000 din primavara! Si pentru ce: remize si meci pierdut? Baietii sunt usori si fara bani ii ia vantul? Sa dea combinatul, ce a dat Liberty, nimic! Ne am saturat de taxe marite ptr rahatul asta de miuta!
    0
    0
  • postat de Dorinel tine cuvintul ce-l spui. Sau taci și faci.
    Marți, 29 August 2023 14:12
    213.233.88.***
    Dorinel da de mult praf în ochii celor ce îl asculta. A venit timpul ca ce spune sa se îndeplinească... Nu mai e răbdare. A umplut lotul de jucători, da nu iese încă o echipa buna din ei. Cind? La anul în liga 2? Credeți ca-i gluma?
    0
    0
  • postat de Riktus
    Marți, 29 August 2023 13:04
    86.124.124.***
    Am ajuns sa ne bucuram la victorii cu echipe de Liga 3 ? Aveti habar cum suna textul asta ?
    0
    0
  • postat de Peace
    Marți, 29 August 2023 09:42
    46.97.176.***
    Pariati pe 1x.
    Va dublati usor banii...
    0
    0
  • postat de Mario
    Marți, 29 August 2023 09:11
    89.137.136.***
    Se pare că tot ce a spus Munteanu legat de privați,că vor da bani,este doar praf în ochi,nici cei de la liberty nu dau nimic,așa că ce pretenții s ai de la firmele mai mici,mai ales în timpurile astea tulburi,așa că tot primăria va da câteva sute de mii de euro,deja s a aprobat suma...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.