Din sportul gălățean. Medaliați ai antrenorului Dumitrescu

Din sportul gălățean. Medaliați ai antrenorului Dumitrescu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HALTERE. La recentele întreceri ale Campionatului Național de haltere pentru copii de la Arad au luat parte și sportivi de la Centrul de Antrenament Siretul Piscu (antrenor emerit Alexandru Dumitrescu). S-au remarcat cu acest prilej: Andreea Muscă - trei locuri unu la categoria 49 kg, Marius Muscă, trei locuri unu la 45 kg și Denis Dumitrache, trei locuri doi, la 73 kg.

TRANSFER. Și profesorii se transferă! Gălățeanul Marian Apostu, fost voleibalist și antrenor la CSM Arcada, a încheiat socotelile cu Galațiul, unde era profesor la CS Școlar, și s-a transferat în celălalt capăt de țară, la CSS 2 Baia Mare. Probabil că va lucra tot la catedra de volei. Succes!

FOTBAL. Câțiva arbitri și observatori gălățeni vor oficia în acest weekend la meciurile de fotbal. În Superligă, Adrian Viorel Cojocaru va fluiera la marele derbi FCSB - CSU Craiova, arbitrul asistent Florian Vișan va fi la Sepsi Sf. Gheorghe - U.T. Arad, iar Liviu Ciubotariu - observator la derbiul bucureștean Rapid - Dinamo.

Și două delegări la meciuri din Liga a II-a: Florin Iftode - asistent la CS Mioveni - ACS Dumbrăvița, iar Alexandru Burloiu - al patrulea arbitru la Chindia  Târgoviște - Unirea Slobozia.

Citit 496 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2023 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.