HANDBAL. Fetele de la CSM Galaţi, gânduri de promovare
Foto: Sportul Ilustrat/Sorin Pană

HANDBAL. Fetele de la CSM Galaţi, gânduri de promovare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În apropiatul weekend se încheie și vacanța echipelor feminine din handbal participante în eșalonul al doilea. Se anunță un sezon interesant, cu trei serii de câte șapte echipe. Gălățencele de la CS Municipal fac parte din seria B, cu cinci echipe din Moldova, iar a șasea din zona Făgărașului. Se va juca tur-retur, apoi cele mai bune opt formații din cele trei serii se vor întâlni într-un turneu de promovare, de unde se vor alege cele două echipe care vor urca în prima ligă.

Componența lotului, condițiile create de conducerea clubului, acumulările din perioada pregătirilor, iată atuurile echipei gălățene. Antrenamentele au fost reluate încă din 17 iulie, cu accent pe acumulările fizice, urmate de un cantonament de zece zile la Bistrița. Au avut loc și opt jocuri de verificare cu echipe din eșalonul secund, dar și cu Buzăul, din ”Liga Florilor”. Toate acestea în folosul omogenizării, al îmbunătățirii relațiilor de joc și pentru integrarea noilor jucătoare.

Programul echipei gălățene arată astfel: 10 septembrie - etapă liberă; apoi cu CSM Bacău (acasă); Știința Bacău (deplasare); CSM Roman (a); HC Femina Piatra Neamț (d); CSM Iași (a); CSM Făgăraș (d). Principalele contracandidate la primele locuri se anunță echipele din Roman și Iași.

Lotul este alcătuit din 22 de jucătoare, dintre care 18 senioare (două nou-venite) şi 4 junioare. Stafful tehnic: Daciana Balaban (antrenor principal), Relu Druțu (secund), Răzvan Petrescu (maseur).

Citit 1065 ori Ultima modificare Joi, 07 Septembrie 2023 09:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.