Marius Stan: Nu mi-am dat demisia, iar la Oţelul nu este haos

Marius Stan: Nu mi-am dat demisia, iar la Oţelul nu este haos
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marius Stan, directorul clubului de fotbal Oţelul Galaţi a anunţat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe site-ul clubului că nu are nici cea mai mică intenţie să demisioneze. El susţine că se află în continuare în concediu şi că de problemele Oţelului se ocupă în această perioadă Ionel Borş, preşedintele consiliului de administraţie al societăţii care administrează clubul.

"Anunţ în mod oficial că la FC Oţelul Galaţi nu domneşte haosul şi că nimeni n-a fost destituit. În ciuda faptului că am declarat destul de limpede că mă aflu în concediu de odihnă şi că nu mi-am dat demisia, s-au vehiculat tot felul de lucruri care n-au nicio legătură cu realitatea.

Reiterez faptul că nu am de gând să demisionez de la FC Oţelul Galaţi şi că, deşi mă aflu în concediu, sunt aproape de echipă. În această perioadă, de problemele clubului se ocupă, aşa cum am anunţat şi acum două zile, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Oţelul Galaţi, domnul Ionel Borş.

Precizez, de asemenea, că jucătorii şi antrenorii FC Oţelul Galaţi sunt cu plăţile la zi, deci nu este motiv pentru a spune că este haos la echipa care reprezintă România în grupele Ligii Campionilor. Vă asigur că echipa se pregăteşte cu maximă responsabilitate pentru jocurile care urmează", se arată în comunicatul semnat de către Stan.

Citeşte şi:

Război pe „aurul” din Liga Campionilor

Ionel Borş: Îl voi sprijini în continuare pe Marius Stan

Şoc la Oţelul - Marius Stan, out de la club!

Citit 1060 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.