Baschetul revine la Galați. Prima partidă acasă în noul sezon

Baschetul revine la Galați. Prima partidă acasă în noul sezon
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CSM Galați are ocazia să joace prima partidă oficială de pe teren propriu a noului sezon din Liga Națională de baschet masculin. Adversară îi va fi Dinamo, o formație cu care s-a luptat pentru calificarea în play-off în sezonul anterior.

Gălățenii au debutat în actualul sezon cu brio, cu un succes, 88-77 cu CSM Focșani, în "Cupa României". După care a venit o evoluție foarte bună chiar pe terenul celor de la CSM Tg. Mureș, formația favorită a grupei, la capătul căreia au pierdut la doar două puncte, după ce au condus tot meciul. O prestație destul de bună, date fiind condițiile de joc (cu trei eliminări importante pe final), a avut loc și în runda inaugurală de campionat, de la SCM Timișoara, când a fost o înfrângere la 4 puncte.

Pentru meciul cu Dinamo sunt așteptări mari din partea lotului gălățenilor, care speră să facă o figură frumoasă și să aducă un succes la reîntâlnirea cu suporterii. "Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia din nou să ne întâlnim cu fanii, întotdeauna ne-a plăcut să jucăm acasă și să simțim sprijinul tribunelor. Ne dorim să câștigăm cu Dinamo, chiar dacă întâlnim un adversar puternic, dar trebuie să ne facem jocul", a spus Andrei Calenic, jucător venit la Galaţi în urmă cu două sezoane, chiar de la Dinamo.

Din păcate, pentru primul joc de pe teren propriu, antrenorul Florin Nini nu se va putea baza în continuare pe David Stan, accidentat, iar alți doi jucători au suferit accidentări și se speră în refacerea lor până la ora partidei.

Meciul CSM Galați - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, la Sala Sporturilor "Dunărea". Prețul unui tichet de acces este 10 lei, iar copiii beneficiază de acces gratuit.

Citit 795 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Septembrie 2023 01:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.