CSM Galați s-a calificat în Grupa Elită

CSM Galați s-a calificat în Grupa Elită
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cele trei turnee ale echipelor participante în campionatul de rugby în 7 s-au încheiat în weekend. Ultimele meciuri s-au disputat în Capitală, cu participarea celor șase echipe înscrise în competiție - cele din Grupa Promovare. Aflată printre protagoniste, echipa CSM Galați a demonstrat și de această dată că rămâne una dintre formațiile în care rugbiul cu numai șapte jucători se numără printre competițiile prioritare. După ce a fost în frunte pe parcursul precedentelor turnee, CSM a demonstrat multă concentrare, câștigând două din cele trei meciuri la ultimul turneu - atât cât îi trebuia pentru clasarea în frunte. Mai întâi a dispus de Sportul Studențesc, cu scorul de 19-5. Obiectivul s-a conturat cu victoria, scor 21-19, cu Phoenix Brașov.

Finala turneului bucureștean s-a disputat între CSM Galați și RC Bârlad, cea de-a doua echipă câștigând cu 21-19, după ce elevii antrenorilor Marius Secuianu și Eugen Popa au avut avantaj la pauză, 12-7.

După toate aceste rezultate, echipele din Galați și Bârlad au ocupat primele două locuri în ierarhia finală, ceea ce înseamnă calificarea în Grupa Elită a Campionatului Național de rugby în 7.

Iată și jucătorii care au realizat îndeplinirea obiectivului: Partenie, Donose, Spătărescu, Ivan, Sola, Cucu, Copâtov, Toderașcu, Ungureanu, Nistor, Badea, Vicol, Moțoc, Dănăilă și Budileanu.

Citit 647 ori Ultima modificare Luni, 30 Octombrie 2023 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.