Derbiul campionatului, la Sala Sporturilor ”Dunărea”

Derbiul campionatului, la Sala Sporturilor ”Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

United Galați este gazda echipei CSM Deva, în Liga I de futsal, într-o partidă care se presupune a fi derbiul campionatului. Având în vedere că formația oaspete este continuatoarea echipei Autobergamo Deva, cu care gălățenii au dus luptele în ultimii ani pentru câștigarea campionatului, plus că și acum se prezintă a fi principala contracandidată a lui United, se poate spune că derbiul campionatului se joacă la Galați. Meciul United - CSM Deva este programat, marți, de la ora 17:00, la Sala ”Dunărea”.

Trupa pregătită de Florin Ignat este lider, cu 31 de puncte acumulate după 11 meciuri disputate, cu un golaveraj răsunător, 99-19. CSM Deva se află pe locul al treilea, cu 26 de puncte din 11 jocuri, golaveraj 72-22. Dar formația la care evoluează frații Matei și Savio, vechi cunoștințe ca adversari pentru United, pare a fi mai periculoasă în lupta la titlu decât ocupanta locului secund, CFR Timișoara (30 puncte din 12 meciuri, golaveraj 66-22).

De remarcat că United, campioana en-titre, a câștigat toate cele cinci jocuri de pe teren propriu de până acum, în actuala ediție de Liga I (15 puncte, golaveraj 60-12).

Intrarea generală: 10 lei (copiii sub 14 ani beneficiază de gratuitate).

Citit 990 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2023 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.