Dinamo - Oțelul 3-3: se putea și mai bine, se putea și mai rău!
Foto: sport.ro

Dinamo - Oțelul 3-3: se putea și mai bine, se putea și mai rău!
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Oțelul a reușit să treacă în faza sferturilor de finală ale Cupei României, după 3-3 în deplasare cu Dinamo (din ultima etapă a fazei grupelor)

Dar există nemulțumirea că a fost scăpată victoria, după ce gălățenii au condus cu 3-1, ceea ce ar fi asigurat un culoar mult mai bun în fazele următoare.

Meciul s-a disputat într-un decor inedit, cu o ninsoare abundentă ce n-a dat pace absolut deloc pe durata partidei. Dinamo, echipa care avea nevoie de victorie, n-a convins prin joc, dar a fost prima care a marcat. Bena a reușit să înscrie cu capul, după un corner (min. 22), de lângă Ariel Lopez – ceea ce a dus ulterior la schimbarea uruguayanului din prima repriză. Oțelul a revenit pe tabelă la doar trei minute distanță, prin Teles, al cărui șut a fost deviat în poartă de un adversar. Repriza a doua a început cu un joc bun al Oțelului, care avea să se desprindă pe tabelă la 3-1.

Mai întâi a fost un autogol caraghios al lui Bena, care a băgat în poartă, fără să fi fost presat de nimeni, o centrare a lui Alexandru Pop (min. 53). Iar 3-1 pentru trupa lui Dorinel Munteanu avea să se facă după un corner la care Cisse (min. 57) a apărut bine în fața porții și a marcat. Deși părea că Oțelul are partida sub control, mai ales ca aspect al jocului, pe fondul relaxării în linia defensivă au apărut două goluri pentru dinamoviști. Amzăr a punctat pentru 2-3, la un contraatac, în minutul 65. Iar Gregorio, a reluat ușor din interiorul careului, de lângă Miguel Silva, după ce Jelev fusese depășit în prealabil (min. 84).

Finalul a fost extrem de aprins, iar Cisse a luat roșu după un fault ca ultim apărător la marginea careului, în fața lui Bani. Cum cu eliminare s-a ales și antrenorul Dorinel Munteanu, după două cartonașe galbene primite. În cele din urmă s-a terminat 3-3, iar fără să fi pierdut vreun meci din cele trei ale grupei, Oțelul merge în sferturile de finală, acolo unde va juca pe terenul celor de la CSU Craiova (într-o singură manșă). Dacă ar fi câștigat cu Dinamo, atunci Oțelul ar fi jucat acasă cu FC Voluntari pentru calificarea în semifinale.

Citit 4082 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Decembrie 2023 14:29

6 comentarii

  • postat de asc otelul trebuie sa gasiti bani! echipa e deasupra capacitatilor voastra de a asigura resursele. nu se poate fotbal de performanta fara bani.
    Vineri, 08 Decembrie 2023 17:12
    128.127.117.***
    otelul are echipa si antrenor bun. dorinel mai merge si pe a-si face imagine. se va vinde bine, oriunde. problema acestui club e ca asc otelul nu este capabil sa asigure banii pentru superliga. nici stadion nu are acest club de superliga. echipa e mai buna decit poate asc otelul sa aduca bani.
    0
    8
  • postat de comunismul
    Vineri, 08 Decembrie 2023 14:45
    5.13.207.***
    asa este! una calda! alta rece! important este ca unii jucatori au inceput sa marcheze deja! teles! cisse! latouchent! cisotti! nu am pretentia de la
    jardan neagu yabre carjan sau fatai ca astia oricum nu marcheaza! stau dar nu marcheaza! asteapta ziua de maine! asa sunt ei! nu ai ce le face!
    3
    6
  • postat de IonV
    Vineri, 08 Decembrie 2023 13:55
    86.124.202.***
    Dragi prieteni iubitori de fotbal, dincolo de toate animozitățile, fiți mulțumiți și respectați acest minunat OM care a adus performanța la Galați, fără Dorinel Munteanu, am fi orbecaiti in continuare in eșaloanele inferioare ale fotbalului! Mulți și l-ar dori, de ex. CFR Cluj, U Craiova... Iubiți-l
    3
    17
  • postat de Relache
    Vineri, 08 Decembrie 2023 10:51
    194.105.20.***
    Slab, antrenor preocupat de sticle!
    23
    2
  • postat de Ultrapericol la Galați
    Vineri, 08 Decembrie 2023 08:54
    51.179.117.***
    Încet dar sigur arătăm dpdv al suporterilor ca un cfr cluj sau astra giurgiu. Ce ne mai diferențiază de acestea 2 este Ultra Sud care fac și ei ce pot și fac bine și îi felicit și sa tina steagul sus cât mai mult. Se simte lipsa Steel Boys și doare.... Dacă mai pleacă și Ultra Sud....
    10
    3
  • postat de Rapanasu
    Joi, 07 Decembrie 2023 23:11
    5.13.182.***
    La inceputul campionatului, Otelul marca putin, primea putin. Acum e pe dos. Partea buna e ca se mai acumuleaza puncte in campionat si merge mai departe in cupa. E greu dar inca e bine. Vedem cum o sa arate echipa si fara suspendatii dupa acest meci. Succes.
    3
    54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.