Oţelul merge bine fotbalistic, însă administrativ are probleme

Oţelul merge bine fotbalistic, însă administrativ are probleme
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Din punct de vedere fotbalistic, formaţia Oţelul Galaţi se află la un nivel mult peste aşteptări, fiind în cursă pentru un loc de play-off, performanţă pe care puţini suporteri o vedeau realizabilă la începutul sezonului Supeligii de fotbal, în ciuda declaraţiilor optimiste ale antrenorului Dorinel Munteanu.

La nivel administrativ, însă, Oţelul nu traversază deloc o perioadă liniştită. Situaţia din cadrul grupării este foarte tensionată, din cauza presiunii pe care fostul preşedinte al SC Oţelul, Cornel Moisescu, o pune de câteva săptămâni bune pe actuala echipă de conducere, inclusiv pe managerul general Dorinel Munteanu.

În cursul zilei de joi, 21 decembrie, obişnuita conferinţa de presă dinainte de meci s-a transformat într-o replică a lui Dorinel Munteanu la adresa fostei conduceri. "După ratarea promovării în Liga a II-a, a fost un dezastru pentru toți suporterii. Cei responsabili, în frunte cu domnul Moisescu, și-au dat demisiile, în loc să încerce încă o dată promovarea. Echipa oricum nu putea să evolueze în Liga a II-a, pentru că dosarul de licențiere nu fusese depus. Mă întreb unde au fost acești socios în cei doi ani jumate de când sunt eu la echipă. Unde a fost acest domn Moisescu, care a încercat pe toate căile să stopeze evoluția echipei? Îi felicit că au pus bazele acestei formaţii, dar până la succes este un drum foarte lung", a declarat Dorinel Munteanu.

În context, noua conducere interimară a grupării gălăţene a dat publicităţii un comunicat de presă în care promite transparenţă totală şi convocarea cât mai rapidă a unei adunări generale care să aleagă un comitet director cu puteri depline: "Aşa cum am promis în şedinţa Adunarii Generale din data de 15.12.2023, comunicarea şi transparenţa sunt primordiale pentru Comitetul Director interimar. Prima chestiune care trebuie rezolvată este cea a listei de membri activi ai asociaţiei, adică delimitarea clară între membrii asociaţi şi abonaţi. În acest sens, după 1 ianuarie va avea loc o ampla acţiune de revizuire a listei membrilor asociaţiei, toţi membrii socios urmând a fi anunţaţi în timp util, atât prin intermediul platformelor de socializare, cât şi personal, despre procedura şi paşii de urmat. Cu cât mai repede vom reuşi să finalizăm această operaţiune, vom putea convoca Adunarea Generală pentru alegerea unui Comitet Director pentru un mandat de doi ani. Şi pe viitor vom comunica membrilor asociaţiei toate demersurile făcute de Comitetul Director interimar, astfel încât fiecare socios să fie informat corect, transparent şi la timp despre activitatea conducerii asociaţiei". (Comunicatul integral poate fi vizualizat la finalul textului)

Până la rezolvarea conflictelor interne, echipa trebuie să-şi continue parcursul bun, iar primul prilej este meciul de vineri cu FC Botoşani, ultimul joc din 2023.

Citit 3656 ori Ultima modificare Vineri, 22 Decembrie 2023 19:38

5 comentarii

  • postat de comunismul
    Miercuri, 27 Decembrie 2023 17:18
    5.13.148.***
    cornel moisescu asta! nu stiu ce treaba are el cu otelul galati! jucator nu a fost! antrenor nici atat! manager nici atat! doar un simplu suporter care venea la meciuri si atat! e si din suporterul ala! a ajuns si el mare conducator! ce sa zic spun! te doare capul bre!
    0
    0
  • postat de Ana List
    Vineri, 22 Decembrie 2023 20:01
    89.136.185.***
    Și,ce spuneam eu, Dorinele, în comentaiile din 18-19/12/2023?Ai grijă de vânzători că Botoșaniul va obține prima victorie aici. Nu sunt oracol, nici „clarvăzător”. Doar i-am „citit” pe jucători. De ce echipa a făcut meciuri bune afară? Pentru că nimeni nu e prost să cumpere meciuri când joacă acasă.
    0
    8
  • postat de Pavelino
    Vineri, 22 Decembrie 2023 15:42
    109.99.0.***
    Moisescu la ratarea promovarii in liga a 2 cand si-a dat demisia a declarat: "Eu mi-am făcut datoria de oțelar. Mai mult nu pot”. Daca in liga a 3 nu a putut mai mult cum poate el acum ajuta Otelul, sau ciolanul e mai mare si nu s-a putut abtine a candida si tulbura apele??
    7
    10
  • postat de cromobistu
    Vineri, 22 Decembrie 2023 09:41
    128.127.117.***
    Merge bine la nivelul la care e ca echipă.Adică la cat suntem de mari ,,,eeee destul de bine.cine vrea mai bione sa joace el nui așa?
    11
    2
  • postat de Dragan
    Vineri, 22 Decembrie 2023 08:03
    194.105.20.***
    Eu nu am auzit nimic sa spuna ceva domnul moisescu, numai dorinel face zgomot. Pune presiune?? Administrativ este foarte bine, numai ca nu ii convine lui Munteanu et co, au pierdut controlul si arunca cu noroi.
    16
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.