Rapid - CSM Arcada, derbiul etapei din weekend

Rapid - CSM Arcada, derbiul etapei din weekend
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Campionatul primului eșalon masculin se află într-o perioadă de vârf, cu meciuri încinse care au condus și la rezultate surprinzătoare

Ne referim doar la ultimele dintre ele, cum ar fi: Constanța le-a învins la rând pe Dinamo și pe Steaua (chiar la București), iar Zalăul s-a ținut scai de liderul Corona - căruia i-a smuls un punct.

Etapa din acest weekend are un cap de afiș cert, Rapid - CSM Arcada, ce va avea loc în Giulești, sâmbătă, de la ora 17,00. Și televiziunea s-a trezit, hotărând să transmită acest meci după o lungă pauză (TVR 3).

Este un duel între două echipe în formă: CSM Arcada (locul al doilea, 44 de puncte), respectiv Rapid București (locul 3, cu 40 de puncte). De remarcat că, la finele turului, Rapid se clasa pe locul 5, iar acum a ajuns pe 3. O echipă ce parcurge o perioadă favorabilă sub toate aspectele, având cea mai bună formă sportivă din campionat – cu opt victorii la rând, printre care se remarcă 3-0 la Brașov, 3-0 cu Steaua, 3-0 cu Craiova și 3-0 la Constanța.

Se anunță și o atmosferă fierbinte, cu Rapid susținut de întregul Giulești, ceea ce va îngreuna situația echipei oaspete

Totuși, de cealaltă parte a fileului se va afla multipla campioană națională, cu ultimele cinci trofee în vitrina proprie. CSM Arcada este o grupare ce se poate impune în orice meci, cu condiția ca jucătorii săi să dea totul într-un asemenea meci cu încărcătură. Cu siguranță, antrenorul Sergiu Stancu va ști să îi coordoneze, să îi așeze pe jucători în teren, iar la finele meciului să se poată spune că s-a făcut totul pentru un rezultat favorabil.

Concluzionând, vor evolua două dintre cele mai bune echipe ale competiției interne, cu numeroși internaționali de pe mai multe continente.

Întâlnirea va fi condusă de cel mai valoros arbitru român de la ora actuală, internaționalul din Oradea - Paul Szabo.

Celelalte meciuri ale etapei: Corona Brașov – ”U” Cluj, Știința Baia Mare – Steaua, Timișoara – SCM Zalău, SCMU Craiova – CSM Constanța și Unirea Dej – Dinamo.

Citit 971 ori Ultima modificare Vineri, 16 Februarie 2024 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.