Oțelul - CFR Cluj, ultima șansă pentru calificarea în play-off

Oțelul - CFR Cluj, ultima șansă pentru calificarea în play-off
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Gruparea gălățeană are doar varianta victoriei în meciul cu CFR Cluj, de marți seară, pentru a mai putea spera la un loc de play-off în acest final de sezon regulat

Dacă ar fi fost puțin mai multă șansă de partea Oțelului până acum, poate că trupa lui Dorinel Munteanu s-ar fi aflat deja pe loc de play-off. Dar au fost pierdute multe puncte, cu regretul că formația roș-alb-albastră ar fi meritat mai mult. Pornind încă din prima etapă, de la 1-1 cu UTA (când Cisotti a ratat un penalti și Cîrjan a irosit din postură de singur cu portarul) până la alte meciuri precum 1-1 cu "U" Cluj (penalti încasat ușor în minutul 90), 2-2 cu Voluntari (după ce a fost 2-0), dar și mai recent, 1-1 cu Voluntari și 0-0 cu Petrolul (ambele meritau câștigate, conform cursului jocului).

În situația actuală, Oțelul are 32 de puncte și este la cinci lungimi față de locul 6 (ocupat de Hermannstadt, adversarul din runda următoare), ceea ce face ca o clasare de play-off să fie aproape imposibilă. Doar o victorie cu CFR Cluj, coroborată cu rezultate indirecte favorabile, ar mai putea reface calculele în favoarea trupei lui Dorinel Munteanu pentru ultimele două etape din sezonul regulat. În schimb, față de locurile de baraj s-a redus distanța, iar Oțelul mai are doar două puncte avans. Așa că oricum ar fi, meciul contra clujenilor este extrem de important.

Multe absențe pentru gălățeni

În afară de antrenorul Dorinel Munteanu, care nu va putea fi pe banca echipei din cauza suspendării (dar și a problemelor sale medicale), Oțelul are și alte absențe în lot. Portarul Dur-Bozoancă este în continuare accidentat, iar indisponibililor pe motive medicale li se alătură și fundașul central Dragan Lovrici. Sunt și trei jucători suspendați pentru cumul de cartonașe galbene: Cisse, Miguel Silva și Rus. La limita suspendării pentru etapele următoare se mai află Zivulici și Jelev, ambii cu câte șase avertismente primite până acum.

CFR Cluj, în mare formă

Pentru gălățeni va fi poate cel mai dificil meci din acest an de până acum, întrucât CFR Cluj a dovedit că este într-o formă bună de când Adrian Mutu a fost numit antrenor. Sub comanda fostului internațional, clujenii au câștigat patru din cele cinci partide (4-1 cu Voluntari, 2-1 cu Petrolul, 3-1 cu FCU 1948 Craiova și 4-0 cu Dinamo).

Va fi un duel interesant și prin prisma faptului că Adrian Mutu a fost unul dintre cei care au criticat metodele de pregătire ale lui Dorinel Munteanu din cantonamentul de la Vatra Dornei. Astfel, ar putea fi prilejul jucătorilor să își sprijine antrenorul printr-o replică extrem de tare dată adversarilor.

Meciul Oțelul - CFR Cluj se joacă marți seară, de la ora 21:00, pe Stadionul "Oțelul". Biletele au fost puse deja în vânzare în mediul online și se găsesc și la casele de bilete din preajma arenei, plus la magazinul oficial.

Citit 3247 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2024 11:27

5 comentarii

  • postat de Hai otelul
    Marți, 27 Februarie 2024 14:22
    46.97.176.***
    Cică pina prin 2000 antrenorii la noi erau"nea". Nea Titi, nea loti, nea Puiu, nea piti... Acum și la liga 4 sint"mister". Da, sint....
    2
    10
  • postat de Hai Oțelul
    Marți, 27 Februarie 2024 13:49
    51.179.111.***
    E un moment greu dar orice ar fi , Oțelul e viața mea. E ca un membru din familie, stadionul este ACASĂ. Hai Oțelul!
    1
    17
  • postat de Dorin
    Marți, 27 Februarie 2024 13:37
    194.105.20.***
    Nicio sansa la play off, nu mai visati.
    6
    16
  • postat de fair-play? o sintagma inventata de taranii de englezi. sper la un meci bun.
    Marți, 27 Februarie 2024 13:10
    128.127.117.***
    astept un meci condus de pe margine cu calmul, profesionismul aratat de cuplul de antrenori toma si haraga. se pare ca s-au consultat intre ei si cu sirghi tot meciul cu faru...a iesit bine. antrenorul principal i-a felicitat telefonic. putea sa o faca in presa daca era fair-play. ce e aia?....
    6
    9
  • postat de saracul club bogatplateste. da merita.....
    Marți, 27 Februarie 2024 13:03
    128.127.117.***
    antrenorul a fost suspendat 2 etape si o amenda de 6000 roni, clubul a fost amendat cu 7500 roni pentru ca l-a facut "idiot" pe asistent si i-a facut si un gest la batjocura dupa meciul cu dinamo. pe 28.02.2024 urmeaza judecata la care rapid cere 6 etape suspentare. sigur vine si cu banuti luati....
    6
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.