Gălățenii, protagoniștii întrecerilor zonei de la Brăila

Gălățenii, protagoniștii întrecerilor zonei de la Brăila
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un mare număr de copii au participat la întrecerile etapei de zonă a ”Naționalelor” de karate tradițional. Au fost patru categorii de vârstă, cu sportivi de la mai multe cluburi din județele Moldovei. Ca de obicei, micuții karateka gălățeni au fost protagoniștii turneului desfășurat la Brăila, timp de trei zile.

Preocupată permanent de creșterea copiilor, conducerea Clubului Meikyo a înscris pe listele de concurs 12 sportivi (copii la categoriile I, II, III, IV). După evoluții foarte bune, aceștia s-au calificat în totalitate la turneul final, programat peste patru săptămâni (5-7 aprilie), la Galați. Acești foarte tineri performeri sunt pregătiți de Dana Stamate Farkaș și Eusebiu Diaconu.

Clubul Kodo s-a prezentat cu mult mai mulți sportivi, peste 40, coordonați de antrenorii Mihai Tâmpeanu și Alin Daiciu. Evoluțiile lor au fost la înălțime, cu toții reușind clasări fruntașe și calificări la turneul final.

CS Municipal a participat cu peste 20 de sportivi la cele patru categorii și a înregistrat rezultate excelente. Toți copiii au primit undă verde pentru prezența la finalele programate la Galați. Iată și grupul de antrenori, în frunte cu sensei Nicolae Mărăndici, care se ocupă de instruirea viitorilor performeri: Adrian Coman, Silviu Băraru, George Titea și Mircea Căldăraru.

Marele eveniment pe care orașul nostru îl va găzdui în aprilie - finalele naționale de la aceste categorii de vârstă - va avea loc la Patinoarul "Dunărea". Va fi un adevărat festival al celor mai mici karateka, fiind aşteptaţi aproape 700 de sportivi, ce vor reprezenta peste 60 de cluburi din întreaga ţară.

Citit 1001 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2024 07:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.