Oțelul - Poli Iași: derbiul Moldovei, înainte de play-out. Pe cine nu se bazează Dorinel (VIDEO)

Oțelul - Poli Iași: derbiul Moldovei, înainte de play-out. Pe cine nu se bazează Dorinel (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Există multe socoteli de făcut în continuare, deși faza de play-out este foarte aproape, dar totul depinde de ultimul meci din sezonul regulat

Derbiul Moldovei dintre Oțelul și Poli Iași, de luni seară, ora 20,00, de pe Stadionul ”Oțelul”, are o miză suplimentară față de cea a orgoliului. Aceea de o clasare cât mai bună pentru intrarea în play-out, ceea ce ar genera mai multe aspecte pozitive pentru echipa avantajată de rezultat. Cum ar fi: mai multe meciuri de jucat acasă, un program mai bun în cele nouă runde de play-out și extra 10.000 de euro în plus din drepturile de televizare.

Un aspect important în privirea partidei îl reprezintă și revenirea pe bancă a lui Dorinel Munteanu, după trei etape de suspendare.  

”Cred că am stat nevinovat trei etape de suspendare, dar a trecut. Sunt bucuros că voi putea sta alături de băieți pentru jocul cu Iași, un meci important pentru club, pentru suporteri și pentru oraș. În primul rând, este un derbi al Moldovei, plus că este important și pentru economia clasamentului. Am făcut apel la băieți, pentru că acest joc are încărcătură psihică foarte mare, dar avem nevoie de puncte pentru o clasare cât mai bună”, a spus Dorinel Munteanu înainte de meci.

Trei absențe pentru Dorinel

Din echipa gălățenilor vor absenta Zivulici (suspendat), Dur-Bozoancă și Lovrici – accidentați, în vreme ce Bodișteanu este incert, dar se va afla pe foaia de joc. Iar la capitolul reveniri se numără și Ionuț Neagu, ce ar putea fi chiar titular în centrul liniei mediene.

Referitor la noile obiective ale echipei, după ce a fost ratată calificarea în play-off, Dorinel Munteanu a declarat că își dorește să se claseze cu echipa sa pe locul 7 (primul din play-out).  ”E normal să țintim în această partea a doua să ocupăm locul 7. Trebuie să fim foarte concentrați, agresivi. Jucăm în fața propriilor suporteri, sper să vină suporterii să ne susțină. Am avut o frustrare foarte mare când am văzut că alte echipe au jucat în ultima etapă pentru play-off, cred că noi meritam mai mult ca joc. Am avut și noi o parte de vină de această situație, pentru că am pierdut prea multe meciuri acasă. Nu ultimele jocuri ne-au adus în stadiul de play-out, ci în general rezultatele de acasă, unde n-am câștigat pe cât am fi dorit”, a adăugat Munti.

Complex în fața ieșenilor

Oțelul lui Dorinel Munteanu a dat peste Poli Iași în sezonul anterior, când ambele au reușit promovarea, plus în turul din Superliga. În toate aceste patru jocuri, gălățenii n-au avut câștig de cauză niciodată, așa că s-ar putea vorbi chiar de un complex dezvoltat în fața ieșenilor.

A fost 0-0 la Galați, în sezonul regulat din Liga a II-a, după care Poli s-a impus în ambele jocuri de play-off: 2-1 și 2-0.

Nici confruntarea din turul actualei ediții de Superliga n-a fost neapărat de bun augur pentru gruparea roș-alb-albastră, scor 1-1, la Iași, la capătul unuia dintre cele mai nereușite evoluții din acest sezon.

 

Citit 7911 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2024 22:28

6 comentarii

  • postat de CORNEL
    Luni, 11 Martie 2024 18:42
    86.124.203.***
    Bravo@MIMI ai pus punctul pe i ,chiar ai dreptate, și pe lîngă ei mai sunt destui care vor să dispară Oțelul!Păcat de munca lui Dorinel,se luptă cu morile de vînt,iar habarniștii în fotbal,să joace țintar și babaroaze și să tragă pe nas!Halal susținători ai Oțelului! EU SUSȚIN OȚELUL ȘI DORINEL!
    0
    1
  • postat de adrian
    Luni, 11 Martie 2024 16:10
    86.127.209.***
    Tot respectul pentru Dorinel, ca a obtinut cele mai mari performante la Otelul, din istroria clubului, dar totusi trebuie sa nu mai aiba asemenea derapaje. Nu e normal, la acest nivel, sa ai asemenea comportament. Il suspenda des, echipa are de pierdut, primeste amenzi,pe care tot clubul le plateste
    0
    10
  • postat de MIMI
    Luni, 11 Martie 2024 14:31
    86.124.203.***
    Pentru @ -Oțelar și Marin-,cred că sunteți din Odorheiu Secuiesc,dacă ați fi Gălățeni nu ați huli așa echipa și pe Dorinel!! El ne-a adus în liga 1 din întunericul în care ne-a băgat foștii din conducerea veche! Hai Oțelul,Hai Dorinel!
    5
    2
  • postat de Otelar
    Luni, 11 Martie 2024 12:28
    93.120.27.***
    Ca antrenor de ce sa te iei de toți? Spectatori care nu te aplauda, suporteri adverși, arbitrii... Dimpotriva faci o mare defavorizare pentru echipa, club. Te iau oamenii pe vizor, conducerea administrativa e f. slaba. În loc sa aduci empatie pentru club tu aduci rău. Cu antrenor poate aveam puncte.
    5
    14
  • postat de Mario
    Luni, 11 Martie 2024 10:36
    89.137.136.***
    O să câștige echipa,care va fi mai în formă,cu cei de la Botoșani toți se legau de scor și din păcate am luat bătaie,deci va fi un meci de luptă,care pe care și să sperăm că după toate meciurile din play out,nu vom retrograda,ptr că odată ajunși în liga a doua,e greu să mai putem promova în liga 1
    2
    20
  • postat de Marin
    Luni, 11 Martie 2024 06:39
    86.106.137.***
    Cum poți spune ca nu ai stat pe banca 3 etape fiind nevinovat, cind toată lumea știe comportamentul la jocuri... Ori e rupt de realitate ori ne ia de prosti.
    10
    15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.