S-a dat startul competițiilor naționale de badminton

S-a dat startul competițiilor naționale de badminton
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Practicanții badmintonului și-au încheiat vacanța competițională, aliniindu-se la startul întrecerilor înscrise în calendarul stabilit pentru acest an. Sportivii gălățeni au parcurs o perioadă densă de pregătire, în dorința unor evoluții cât mai reușite în competițiile de pe parcursul acestui an.

Primul contact cu adversarii a avut loc zilele acestea, la Bacău, la întrecerile din "Cupa României". Timp de trei zile, aici s-au întrecut juniorii Under 15 și seniorii.

La juniori au concurat sportivii Clubului Siderurgistul, care au reușit câteva clasări fruntașe. Ionuț Nistor a ocupat de două ori locul secund (la simplu, dar și la dublu, împreună cu prahoveanul Matei Pandele). Alte două sportive pregătite de Dorel Badiu și Iulian Călin - Alexia Chirilă și Edith Ursăchescu - s-au clasat pe poziția a treia la dublu fete, iar Alexia a ocupat tot locul al treilea la dublu mixt, împreună cu colegul de club, Ștefan Stănescu. Pentru a se acomoda cu competițiile oficiale, la Bacău au mai fost prezenți încă trei sportivi: Sebastian Panaite, Rareș Barciuc și Sonya Stancu.

La seniori au concurat doi sportivi de la CS Universitatea. Irina Gherasim a ajuns până în sferturi la dublu fete, iar Ștefan Constandache a prins turul al doilea. În competiție au fost 127 de sportivi, reprezentând peste 120 de cluburi.

Următorul turneu - la București, tot în "Cupa României" (Under 11 și Under 19), în weekendul 22-24 martie.

Citit 770 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2024 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.