Au fost stabilite meciurile ”sferturilor” la juniori

Au fost stabilite meciurile ”sferturilor” la juniori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Au fost stabilite meciurile sferturilor de finală ale câștigătoarelor competițiilor județene de fotbal la juniori. După două victorii fiecare, în competiție au rămas echipele gălățene Alfa și Școala de Fotbal Oțelul. Sorții au hotărât ca gălățenii să joace ”sferturile” în deplasare: Alfa la Sportul Onești, iar Școala de Fotbal Oțelul la Academia Didi Iași. Meciurile se vor disputa sâmbătă, de la ora 14,00, iar semifinalele sunt programate pe 15 și 22 iunie.

TENIS. Mihnea Robert Maftei a câștigat  turneul seniorilor la concursul de tenis ”Cupa Fundația Autonom”, desfășurat la Arena ”Atlas” din Galați. Tenismenul de la Dunărea Galați a înregistrat următoarele rezultate: 6-3, 6-2 cu Mihai Mironescu (Clubul Dacia), 6-0, 6-0 cu Ștefan Teodorescu, WO cu Radu Cristian Tulei (ambii de la Atlas Galați) și 6-4, 2-6, 10-5 cu Ștefan Andrei (Arcada Galați).

La aceeași categorie de vârstă, Narcisa Renata Marcu (Arcada) a cedat în finală (1-6, 1-6) în fața Lorenei Enache (Buzău).

Întrecerea fetelor de 12 ani i-a revenit gălățencei Karyna Vlase (Atlas), cu trei victorii, aceasta impunându-se în finală în fața colegei de club Ingrid Igescu, cu 7-6 (1), 6-0.

Citit 538 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2024 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.