Liviu Antal mai primeşte o şansă pe care nu are voie să o rateze

Liviu Antal mai primeşte o şansă pe care nu are voie să o rateze
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru mijlocaşul dreapta de 22 de ani ar fi fost o dramă să rateze partida cu Manchester United, de marţi, 18 octombrie, mai ales că nu absenţa sa n-ar fi ţinut de vreo accidentare sau de cartonaşe * „Sper să conştientizeze de şansa care i se oferă iarăşi”, declară directorul general al Oţelului, Marius Stan

„Mereu pregătit să revin”

Pentru un jucător de fotbal, interdicţia de a păşi pe gazon în mod oficial este sinonimă cu cea mai cruntă condamnare. Liviu Antal, trimis de două săptămâni la „satelitul” clubului, s-a pregătit sub comanda lui Ion Basalîc, dar nu avea drept să joace la Liga a III-a deoarece nu fusese inclus la începutul sezonului pe lista eligibilă în eşaloanele inferioare. „Ce să fac, mă pregătesc şi aştept un semn. Voi fi mereu pregătit să revin la prima echipă”, a spus mijlocaşul dreapta zilele trecute, aflat în tribuna arenei „Zoltan David” la partida dintre Oţelul II şi CSM Focşani. Încerca să-şi mascheze tristeţea că nu mai are voie la minge, nu numai în vestiarul echipei de seniori, şi oferea o declaraţie de profesionist. Fusese retrogradat pentru probleme de indisciplină, adică pentru viaţă de noapte tumultoasă.  

"Să revină la forma din primăvară!”

Letalul, aşa cum este poreclit de colegi, a revenit totuşi de ieri la antrenamentele conduse de Dorinel Munteanu, sancţiunea dictată de conducerea clubului expirându-i. Antal nu se mai află nici pe lista de transferuri, aşa cum anunţase directorul general al roş-alb-albaştrilor, Marius Stan. „A fost cererea expresă a lui Dorinel şi i-am avertizat că nu trebuie să mai existe o dată viitoare. Sper să fi înţeles şansa care i se oferă deoarece nu vrem să mai tolerăm acte de indisciplină. De asemenea, dacă tot a revenit, îmi doresc ca Liviu să aibă forma din primăvară”, a precizat Stan care nu l-a „graţiat” şi pe fundaşul dreapta Samoel Cojoc, penalizat din aceleaşi motive. Prin urmare, Antal prinde meciul cu Manchester United, de marţi, din Liga Campionilor.

Foto: Sorin Pană

Citit 935 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2011 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.