Fotbaliştii Oţelului îşi primesc banii pentru câştigarea campionatului

Fotbaliştii Oţelului îşi primesc banii pentru câştigarea campionatului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea combinatului ArcelorMittal Galaţi şi cea executivă a FC Oţelul au anunţat că problema achitării către jucători a bonusului financiar pentru câştigarea campionatului a fost rezolvată. În cursul acestei zile se vor face plăţile, astfel că majoritatea jucătorilor va semna pe statul de plată pentru suma de 100.000 de euro. Pentru cei care au evoluat mai puţin, valoarea acestei primei este ceva mai mică, în funcţie de numărul de meciuri jucate.


Thierry Le Gall, director general ArcelorMittal Galaţi, a anunţat la ora 12.30 aprobarea plăţii acestor prime. „Ca urmare a unor informaţii şi mesaje apărute în presă în ultimele zile, aş dori să clarific unele aspecte. Problema salariilor a fost rezolvată. Consiliul de Administraţie al clubului a acţionat normal, la timp şi şi-a exercitat rolul de control, la fel ca în oricare companie. Îmi exprim încrederea că va continua să acţioneze astfel, aşa cum am solicitat. Mă aştept ca acest subiect să fie închis şi să ne întoarcem pe terenul de joc”, a precizat Le Gall.
„Astăzi, banii vor ajunge în conturile jucătorilor, sunt foarte bucuros că această problemă s-a rezolvat”, a confirmat Marius Stan, director general al FC Oţelul.
Astfel, la ora începerii meciului din această seară cu FCM Târgu Mureş (ora 19.00, stadion Oţelul), din optimile de finală ale Cupei României, jucătorii vor avea deja banii respectivi pe carduri.
Fotbaliştii echipei campioane au intenţionat sâmbăta trecută să refuze intrarea pe teren la meciul de campionat, din deplasare, tot cu FCM Tg. Mureş, fiind convinşi în ultimul moment să renunţe la această formă extremă de protest. Jucătorii Oţelului erau nemulţumiţi că nu li se plătesc primele promise, deşi în contul clubului intrase de la UEFA suma de 6,8 milioane de euro pentru participarea în grupele Ligii Campionilor. Oţelul a câştigat partida respectivă, scor 2-1

 

Citit 1786 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2011 11:56

5 comentarii

 • postat de petru
  Miercuri, 26 Octombrie 2011 08:29
  Sunt absolut meritati accesti bani....baietii au muncit pt. ei,asta este fotbalul nu este nimic jenant ,banii sunt castigati pe drept.Acesti bani vin de la forurile europene fotbalistice si nu are nici o legatura cu celelalte sporturi !!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un curios
  Miercuri, 26 Octombrie 2011 07:27
  Pai de la UEFA vor veni vreo 20 milioane de euro.Primele acordate probabil fac vreo 2 milioane.Cu restul de 18 ce se va intampla?Nu cred in buna credinta a consiliulului administratie si cred ca se vor face manarii, marca stim noi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pepeman
  Marți, 25 Octombrie 2011 17:58
  Thierry le Gall n-are nici o treabă cu Oţelul, de unde şi până unde face el anunţuri părinteşte-dojenitoare-împăciuitoare?
  Banii sunt câştigaţi de echipă, de club, nu trebuie să le dea sponsorul de trei parale acordul pentru nimic. Aaa, că i-o fi pus cu botul pe labe pe lătrăii din CA, adică pe alde Borş, e altă treabă, da' nici p-asta n-o cred. Ar însemna ca spurcăciunile să câştige mai bine de trei milioane de euroi prestând la Mittal, iar asta e de domeniul fanteziei la cât de cărpănos e moşu'. Probabil că, pur şi simplu, face şi martalogu' de la Londra o baie de mulţime moka la Galaţi, la care întreb: da' mata cine eşti şi în ce problemă???
  Apropo, domnilor de la VL, corect ar fi "Introduceţi cele două cuvinte PE care le vedeţi mai jos"
  0
  0
  Raportează
 • postat de hugh
  Marți, 25 Octombrie 2011 16:40
  Nu trebuie sa-i blamam pe cei care au stiu sa-si indrepte talentul catre un sport care pe langa victorii, aduce si bani, fecitari Otelului Galati! Asta nu inseamna ca acum trebuie sa incercam toti sa devenim fotbalisti :)
  0
  0
  Raportează
 • postat de terzic
  Marți, 25 Octombrie 2011 14:04
  Ce bine ca se termina odata circul asta mediatic, acum or sa fie bani si pentru hartia igienica ; poate si pentru ceva detergent sa-si spele rufele in familie altadata
  Absolut jenant sa vorbim de prime de 100.000 euro cand marea majoritate a sportivilor din Galati abia reusesc sa aiba asigurata o indemnizatie de efort !!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.