HC Oţelul Galaţi – HCM Ştiinţa Baia Mare, marţi, de la ora 17.00, în Sala „Siderurgistul”

HC Oţelul Galaţi – HCM Ştiinţa Baia Mare, marţi, de la ora 17.00, în Sala „Siderurgistul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Oţelul Galaţi – locul IV în Liga Naţională – revin marţi într-un meci oficial, după o pauză de peste două săptămâni. De la ora 17.00, în Sala „Siderurgistul”, jucătoarele Alexandrinei Soare ţintesc obţinerea celei de-a şasea victorii din acest sezon. HCM Ştiinţa Baia Mare – grupare care are drept obiectiv evitarea retrogradării şi de la care va absenta „internaţionala” Eliza Buceschi – este adversarul pe care elevele Alexandrinei Soare îl au de învins, în etapa a VII-a a campionatului.

„Meciul cu Baia Mare este foarte important, nu se pune problema să nu câştigăm, dar trebuie să avem grijă pentru că sunt convinsă că adversarele noastre nu vor veni în plimbare la Galaţi. Avem în continuare probleme medicale cu o serie de jucătoare importante: Diana Druţu, Nicoleta Tudor şi Alina Horjea, dar sper ca până la ora jocului să fie apte şi să le pot folosi. Nu avem voie să facem paşi greşiţi pe teren propriu”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

Meciul de marţi va fi arbitrat de cuplul bucureştean Blas – Gheorghişor.

La doar câteva zile distanţă, sâmbătă, de la ora 11.00, tot în Sala „Siderurgistul”, Oţelul va disputa primul joc din turul III al Cupei Cupelor, contra macedonencelor de la Metalurg Skopje. Returul este programat pe 12 noiembrie, în deplasare.

Citit 995 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2011 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.