TVR nu transmite meciul boxerului Lucian Bute / Postul public aştepta o invitaţie...

TVR nu transmite meciul boxerului Lucian Bute / Postul public aştepta o invitaţie...
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

TVR transmite, într-un comunicat, că niciun reprezentant al Televiziunii Române nu a fost contact de cei care deţin drepturile TV pentru meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson.

"Niciun reprezentat al TVR nu a fost contact de cei care deţin drepturile TV pentru meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson. În consecinţă, declaraţia potrivit căreia «TVR a refuzat să televizeze meciul lui Lucian Bute cu Glen Johnson» nu se susţine", se arată în comunicat.

Declaraţiile TVR vin după ce, recent, presa a scris că Televiziunea Română nu va difuza meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson. Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a declarat că au existat intenţii ca acest meci să fie televizat în România şi au fost purtate discuţii cu două televiziuni. Obreja a susţinut că TVR ar fi spus că nu există fonduri pentru a cumpăra acest meci.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, sâmbătă, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Citit 1284 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2011 12:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.