Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

TVR transmite, într-un comunicat, că niciun reprezentant al Televiziunii Române nu a fost contact de cei care deţin drepturile TV pentru meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson.
"Niciun reprezentat al TVR nu a fost contact de cei care deţin drepturile TV pentru meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson. În consecinţă, declaraţia potrivit căreia «TVR a refuzat să televizeze meciul lui Lucian Bute cu Glen Johnson» nu se susţine", se arată în comunicat.
Declaraţiile TVR vin după ce, recent, presa a scris că Televiziunea Română nu va difuza meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson. Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a declarat că au existat intenţii ca acest meci să fie televizat în România şi au fost purtate discuţii cu două televiziuni. Obreja a susţinut că TVR ar fi spus că nu există fonduri pentru a cumpăra acest meci.
Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, sâmbătă, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Citit 1108 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2011 12:29

2 comentarii

 • postat de TVR,îmi căpușează televizorul și buzunarul. Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011 09:37 Link la comentariu
  0
  0

  Băi TVR,de ce vă mai spune română,nu știu.Plătim un abonament băgându-mi cu forța mâna în buzunar ,furându-mi banii,și așa puțini, pe un abonament de nimic,fără rost,pentru niște emisiuni de nimic.

  Raportează
 • postat de SAGETATORULALB Miercuri, 02 Noiembrie 2011 16:55 Link la comentariu
  0
  0

  AM SI EU O INTREBARE ........DACA ATI FI FOLOSIT CEI CINCI MILIARDE DE LEI VECHI, CARE SUNT DESTINATI DRUMULUI DE ACCES SPRE CIMITIRUL VECHI DIN PECHEA,NU ATI FI PUTUT CUMPARA DREPTURILE DE DIFUZARE A MECIULUI SI ASTEFEL ATI FI FACUT O MARE BUCURIE INTREGII TARI ?CACI CU SIGURANTA TOATA TARA IL ,IUBESTE ,! MULTA BAFTA LUCI ,SUNT SIGUR CA O SA REUSESTI SI DE DATA ASTA .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.