Oţelul - Manchester / A început ziua cea mare!
Foto: Foto: Sorin Pana

Oţelul - Manchester / A început ziua cea mare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Oţelarii”, cazaţi la Worsley Park Marriott, hotel aflat la 10 kilometri de Manchester, au terminat la ora 12.00 (ora României) micul dejun şi se pregătesc să desfăşoare întregul program până la meciul programat aici, în Marea Britanie, la o oră total neobişnuită nouă. Ora locală 7.45, la care în ţară se aşteaptă ştirile pe scurt din lumea sportului (rubrică din care, evident, aflăm cine cu cine s-a mai cuplat în sportul-rege), va aduce primul fluier pe Old Trafford în partida Manchester United – Oţelul Galaţi.

La ora 12.30, ora României, roş-alb-albaştrii vor pleca într-o plimbare de o oră şi jumătate într-un parc din oraş. „Mergem oriunde, numai la shopping nu”, a hotărât antrenorul Dorinel Muntean, decizia sa fiind de înţeles. Nu poţi merge să vânezi reduceri de preţ prin magazine când diseară te aşteaptă Rooney şi Nani.  

Se teme de exemplul Torino?

Hotărârea Neamţului de la Oţelul ar putea fi considerată istorică. Acum 23 de ani, în toamna lui 1988, Gelu Popescu, Marius Stan, Viorel Anghelinei şi ceilalţi eroi care învinseseră pe Juventus la Galaţi (scor 1-0) erau răpuşi taman de ideea de cumpărături (termenul de shopping era necunoscut). „Cu o oră înainte de meci noi căram covoare în spate prin magazine”, povestesc cu umor veteranii clubului gălăţean. Atunci a fost 5-0 pentru „Bătrâna Doamnă”, acum Dorinel suflă şi-n iaurt. Ce va fi diseară?

Citit 761 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2011 12:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.