Oțelul, meci „decisiv”, cu Sportul
Foto: Foto: Sorin Pană

Oțelul, meci „decisiv”, cu Sportul
Iorga (la minge) şi compania trebuie să treacă astăzi şi de Sportul Studenţesc pentru a se apropia de podium
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tehnicianul Oţelului susţine că duelul cu studenţii din Regie, de diseară, va stabili unde se va situa campioana României pe acest final de an * „Dacă nu câştigăm, înseamnă că suntem o echipă de pluton”, este de părere Neamţul


 

OŢELUL GALAŢI – SPORTUL STUDENŢESC BUCUREŞTI

Meci programat astăzi în etapa a XIV-a a Ligii I;

Stadionul „Oţelul” – ora 20.15 (în direct la GSP TV);

Bilete: 20 lei (tribuna I), 15 lei (tribuna a II-a), 10 lei (peluze);


Echipele probabile:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Filip, Giurgiu – Antal, Pena, Iorga. Antrenor: Dorinel Munteanu.

SPORTUL:Popescu – Beţa, Patriche, Lung, Maxim – Farmache, Nicola – Târnăcop, Ferfelea, Lazăr – Curelea. Antrenor: Daniel Isăilă.

 

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti). Asistenţi: Nicolae Megheşan (Târnăveni), Gabriel Stroe (Piteşti).


 

Chiajna şi Mioveniul sunt amintiri greu de aruncat la coş, cele patru puncte irosite prosteşte chiar pe teren propriu ţinând Oţelul departe de podiumul ierarhiei Ligii I. „Da, uitându-ne în arhivă, se poate spune că avem probleme cu echipele mici, dar eu nu mai vreau să consider vreun adversar ca fiind de mâna a doua. Sportul joacă fotbal, are o echipă bună, nici nu mă gândesc să-i luăm de sus pe jucătorii experimentaţi ai acestui club!”, avertizează Dorinel Munteanu.

El susţine că le-a transmis jucătorilor că nu vrea să mai piardă niciun meci până la terminarea anului: „La un moment dat am stabilit ceva cu ei şi mă bucur că s-au ţinut de cuvânt. Aşa îi vreau şi în continuare, altfel ne supărăm. Dacă batem Sportul, rămânem în plutonul fruntaş al clasamentului, dacă nu, înseamnă că suntem o echipă de pluton.”

Neagu, anunţat titular

Marius Stan, directorul general al roş-alb-albaştrilor, a anunţat că-şi doreşte un nou titlu de campion, în vreme ce Neamţul îndeamnă la calm. „La începutul sezonului aveam şi eu un anumit obiectiv, dar prestaţia noastră n-a fost cea dorită, aşa că trebuie să ne adaptăm momentului. Trebuie să ne gândim la fiecare meci în parte”, comentează Dorinel. Mijlocaşul central Ionuţ Neagu, revenit de la lotul primei reprezentative, este anunţat titular, în ciuda faptului că a prins marţi seară 86 de minute în amicalul cu Grecia.

Citit 1621 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2011 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.