Dorinel Munteanu: Îmi pare rău că nu am acumulat puncte, nu am avut experienţa necesară

Dorinel Munteanu: Îmi pare rău că nu am acumulat puncte, nu am avut experienţa necesară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Dorinel Munteanu a precizat că regretă faptul că echipa Oţelul Galaţi nu a acumulat puncte pentru România în Liga Campionilor, menţionând că gălăţenii au pierdut meciurile din cauza lipsei de experienţă sau a naivităţii jucătorilor.

"Sunt dezamăgit că nu am obţinut ceea ce ne-am propus şi pentru că am făcut cadou adversarului două goluri în primele zece minute. Şi la un asemenea nivel este greu să revii. Am încasat apoi şi cel de-al treilea gol şi a devenit din ce în ce mai greu să ne atingem obiectivul. După pauză, am intrat cu altă mentalitate şi pe final puteam obţine un rezultat de egalitate. După ce am dat două goluri mă gândeam la un punct, dar oricum nu ne avantaja. Îmi pare rău, dar e bine că am acumulat experienţă, care ne poate fi benefică pe viitor. Regret că nu am adunat puncte pentru România din LC. În rest, faţă de echipă, nu am regrete, pentru că este tardiv. Am pierdut puncte pe o lipsă de experienţă sau poate pe naivitatea jucătorilor mei, dar acum este prea târziu să ne mai gândim", a spus Munteanu.

Tehnicianul a precizat că elveţienii au meritat victoria marţi. "Nu a fost diferenţă mare între cele două echipe, poate doar 4-5 contraatacuri, dar până la urmă trebuie să recunosc că adversarul a meritat victoria. Le urez multă baftă celor de la Basel în meciul cu Manchester United (n.r - din ultima etapă a grupei C) şi le doresc să se califice mai departe. Nu am avut posibilitatea să întârim echipa, din lipsă de fonduri, dar din iarnă sunt sigur că o vom face", a mai spus antrenorul Oţelului.

Citit 748 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.