Din Liga Campionilor, cu capul plecat!

Din Liga Campionilor, cu capul plecat!
Foto Sorin Pană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Dorinel Munteanu pune eşecurile din competiţia continentală pe seama lipsei de experienţă şi a naivităţii jucătorilor săi * Înfrângerea cu Basel: 2-3, alungă, şi matematic, Oţelul, din Europa

Dorinel Munteanu, tehnicianul Oţelului, a declarat, după ce echipa sa a pierdut şi cel de al cincilea meci din Liga Campionilor (scor 2-3 cu FC Basel), că regretă faptul că Oţelul nu a acumulat puncte pentru România în Liga Campionilor, motivând eşecurile cu lipsa de experienţă sau a naivităţii jucătorilor.

"Sunt dezamăgit că nu am obţinut ceea ce ne-am propus şi pentru că am făcut cadou adversarului două goluri în primele zece minute. La un asemenea nivel este greu să revii. Am încasat apoi şi cel de-al treilea gol şi a devenit din ce în ce mai greu să ne atingem obiectivul. După pauză, am intrat cu altă mentalitate şi pe final puteam obţine un rezultat de egalitate. Îmi pare rău, dar e bine că am acumulat experienţă, care ne poate fi benefică pe viitor. Regret că nu am adunat puncte pentru România din Liga Campionilor. În rest, faţă de echipă nu am regrete, pentru că este tardiv. Am pierdut puncte pe o lipsă de experienţă sau poate pe naivitatea jucătorilor mei, dar acum este prea târziu să ne mai gândim", a spus Munteanu după meciul cu FC Basel. O altă explicaţie a antrenorului este lipsa de fonduri în vară pentru transferuri: „Nu am avut posibilitatea să întărim echipa, din lipsă de fonduri, dar din iarnă sunt sigur că o vom face".

Nu s-au putut bucura de golurile lor

Cei doi marcatori ai echipei gălăţene în jocul cu Basel, Giurgiu şi Antal, au spus că nu au de ce să fie bucuroşi pentru aceste goluri din cauza rezultatului final. "Este dezamăgitor, pentru că ne doream foarte mult să facem puncte. Eram bucuros că am marcat dacă la final conta. Ne dorim din tot sufletul să iasă bine cu Benfica, trebuie să obţinem cel puţin un punct", a spus Antal. „Am înscris, dar a fost un gol care nu ne-a adus nimic, astfel că nu am cum să mă bucur pentru acest gol”, a declarat şi Giurgiu.

„Prea multe greşeli”

Directorul general al Clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat că echipa sa iese cu capul plecat din Liga Campionilor. "La nivelul ăsta nu poţi câştiga când faci  greşeli individuale. Toate golurile au fost precedate de  astfel de greşeli. Rămânem doar cu senzaţia că puteam mai mult şi de data asta. De multe ori am avut senzaţia că sunt două echipe de altă categorie. A fost o diferenţă mare de forţă între echipe. Ieşim cu capul plecat din Liga Campionilor", a spus Stan.

În afară de Oţelul, doar alte două echipe din grupele Ligii Campionilor nu au acumulat niciun punct până acum, Dinamo Zagreb (învinsă marţi seară de Real Madrid cu scorul de 2-6) şi Villareal, ambele stând mult mai rău decât Oţelul la golaveraj.

Citit 1028 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2011 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.