Sancţionaţi de LPF! Oţelul plăteşte pentru fumigenele folosite de suporteri la Vaslui

Sancţionaţi de LPF! Oţelul plăteşte pentru fumigenele folosite de suporteri la Vaslui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a avut ieri pe rol dosarul privind incidentele provocate de suporterii gălăţeni prezenţi la meciul disputat duminica trecută, în deplasare, cu FC Vaslui.

FC Oţelul a fost sancţionată cu o amendă destul de drastică, în valoare de 15.000 de lei, în timp ce clubul organizator al acestui meci, FC Vaslui, aflat în culpă pentru controlul superficial făcut suporterilor la intrarea în stadion, a primit o amendă mai mică, de 10.000 de lei. Singura consolare a celor din conducerea grupării gălăţene, care se temeau de o eventuală suspendare a terenului sau de o decizie de a juca cu porţile închise meciul de duminică de pe teren propriu cu Rapid, este că nu s-au dictat astfel de sancţiuni.

La începutul partidei FC Vaslui – Oţelul (scor 1-0), câţiva suporteri din galeria Oţelului au folosit materiale pirotehnice pe care le-au aruncat pe teren. Ulterior, galeria gălăţeană a fost evacuată din stadion iar 12 persoane au fost sancţionate de către Jandarmerie cu amendă şi interdicţia de a mai intra pe stadioane în următoarele şase luni.

Citit 1481 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2011 11:20

3 comentarii

 • postat de gopolino20
  Sâmbătă, 10 Decembrie 2011 09:33
  cred ca baietii din galerie, care au gresit, sa se simta, si la viitoarele meciuri sa nu mai faca de astea, ne-ar costa pe toti suporterii echipei. ei se numesc galerie - deci trebuie sa cante, nu sa scandeze injurii, sau sa arunce cu petarde si fumigene. parerea mea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihaela drăgoi
  Vineri, 09 Decembrie 2011 17:31
  o anchetă de la lisabona pe cind ? o asteptam cu interes maxim, suntem nişte fane
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihaela drăgoi
  Vineri, 09 Decembrie 2011 17:29
  o anchetă de la lisabona pe cind ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.