Hocheiştii de la Dunărea joacă finala mică a Cupei României

Hocheiştii de la Dunărea joacă finala mică a Cupei României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Turneul final al Cupei României la hochei pe gheaţă, care se desfăşoară la Patinoarul Artificial din Galaţi, a început cu o mare supriză, Corona Braşov reuşind să învingă miercuri seară, în prima semifinală, marea favorită a competiţiei, SC Miercurea Ciuc, cu scorul de 5-2.

Cei aproximativ 300 de spectatori au sperat ca şi în a doua semifinală, dintre CSM Dunărea Galaţi şi Steaua Bucureşti, să se înregistreze o nouă surpriză, dar speranţele le-au fost spulberate în cea de a treia repriză. Meciul a început oarecum echilibrat, Steaua a deschis scorul iar Dunărea a replicat prin golul Zemko, însă echipa bucureşteană a profitat din plin de eliminările din echipa gălăţeană, marcând de patru ori până la prima pauză, de fiecare dată în momente de superioritate numerică.

Chiar dacă au început repriza secundă de la un scor ce părea insurmontabil (1-5), cei de la Dunărea n-au renunţat şi au avut opt minute de joc fantastic. Au marcat Luckas Ruzicka, Levente Elekes şi Stanislav Gavac iar la scorul de 4-5 nimic nu mai părea imposibil. Până la a doua pauză au mai marcat şi steliştii o dată, dar în repriza a treia, începută de la scorul de 4-6, s-a repetat scenariul din prima parte a meciului. Steaua a profitat din plin de momentele de superioritate numerică şi, pe fondul căderii fizice a echipei gălăţene, a dus scorul final până la 4-10.

Joi se dispută finalele, cea pentru locul trei dintre Dunărea şi SC M. Ciuc urmând să înceapă la ora 16.00, iar cea în care se va derula bătălia pentru trofeu, dintre Corona Braşov şi Steaua, va începe la ora 19.30.

Citit 1055 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2011 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.