Paris, Punta Cana, Moreni - destinaţii de sărbători pentru oţelari
Foto: Foto: Sorin Pană

Paris, Punta Cana, Moreni - destinaţii de sărbători pentru oţelari
Gabi Giurgiu, Sergiu Costin şi Laurenţiu Buş şi-au făcut planurile pentru Sărbători la finalul celui mai bun an din viaţa lor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se poate spune că suta de mii de euro cu care s-au ales campionii României după cucerirea celor două trofee din vară le-a schimbat coordonatele de Crăciun sau pe cele de Revelion * Faţă de anul trecut, mulţi dintre ei au ales să petreacă peste hotare, cel mai „curajos” fiind mijlocaşul Silviu Ilie care a ajuns deja în Republica Dominicană

Prima de 100.000 de euro, câştigată în toamna acestui an, le-a oferit jucătorilor Oţelului o paletă largă de soluţii pentru petrecerea sfârşitului de an, cel mai bun din viaţa lor. Unii dintre ei au serbat în străinătate şi anul trecut, iar cei care mereu rămân acasă de Crăciun şi Revelion nu se dezmint nici după ce li s-a umplut contul. De pildă, veteranii Sergiu Costin şi Gabriel Paraschiv nu vor să audă de ieşiri „afară” în perioada lui Moş Crăciun şi a Pluguşorului. „Dacă de Crăciun şi de Anul Nou nu eşti în sânul familiei, atunci când?

Cred că toată lumea ar trebui să petreacă astfel, dar este alegerea fiecăruia”, declară Para. N-ar fi nevoie de GPS pentru a-l identifica de Sărbători: se va afla numai acasă, la Moreni, cu soţia şi fiica. Dar casa nu-i va fi goală, căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, şi atacantul lui MSV Duisburg, Emil Jula, îl vor colinda într-a doua zi de Crăciun. „Ei sunt prietenii mei şi şi-au făcut acest obicei, să mă viziteze. Abia aştept să petrecem”, mărturiseşte cu bucurie vârful lui Dorinel Munteanu. La Moreni va ajunge şi fundaşul dreapta „oţelar” Cornel Râpă.

Giurgiu, Antal şi Costin rămân în ţară

Costin va chefui acasă de Crăciun, iar de Revelion se va afla în satul bistriţean Colibiţa, acolo unde purtătorul banderolei de la Oţelul are o cabană, alături de câţiva amici. Gabriel Giurgiu, tentat altă dată să iasă din ţară, va fi la Cluj-Napoca pe finalul lui 2011. Soţia i-a adus pe lume un băiat, pe Marc Andrei (n.r. – pe 29 decembrie împlineşte patru luni), şi a decis să rămână în jurul bradului din propriul apartament. Nici Liviu Antal, cel mai căutat fotbalist al campionilor, nu va avea nevoie de paşaport sau de buletin în ajun de 2012. „Voi aştepta Moşul cu familia, la Şimleul Silvaniei, iar de Revelion voi merge cu prietenii, la munte. Dar în ţară”, spune Poborsky de la Dunăre.

Neamţul petrece la Reşiţa

Apropo de Cehia. La Praga va serba Laurenţiu Iorga. Nu ştie exact dacă este vorba de Anul Nou sau Crăciunul. „Vreau să ajung şi la Viena, voi vedea eu cum mă descurc”, adaugă mijlocaşul care a prins o toamnă foarte bună cu echipa Galaţiului. Romantic din fire, Cristian Sîrghi va prinde noul an la Paris, iar debutantul Alexandru Benga, originar din Braşov, va împuşca în Poiană anul 2011, cel care i-a oferit ocazia de a juca în Liga Campionilor. Şi Dorinel Munteanu, anul trecut „ocupat” cu Dubaiul, se va afla în România de Sărbători. Domiciliat la Koln, Neamţul a decis să cinstească în Reşiţa natală, alături de câţiva prieteni şi de fini. De departe, cel mai exotic Crăciun va fi consumat de mijlocaşul stânga Silviu Ilie. El se află deja în Republica Dominicană, la Punta Cana, alături de iubita sa, şi va încheia anul pe plajă, la peste 30 de grade Celsius.

Citit 2010 ori Ultima modificare Vineri, 23 Decembrie 2011 21:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.