Oţelul ratează Spartakul

Oţelul ratează Spartakul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Formaţia gălăţeană va pleca în dimineaţa acestei zile, de pe aeroportul Băneasa, spre staţiunea spaniolă Oliva * Din cauza vremii nefavorabile, este foarte posibil ca decolarea să fie întârziată câteva ore * Cel mai tare joc de verificare din Peninsula Iberică, cel cu Spartak Moscova, a picat deoarece gruparea rusă s-a calificat la turneul amical „Copa del Sol” *


 

Lotul pentru Spania:

Portari: Brăneţ, Grahovac, Simaitis;

Fundaşi: Benga, Cojoc, Costin, Ilie, Ljubinkovic, Perendija, Râpă, Sălăgeanu, Sîrghi;

Mijlocaşi: Antal, Buş, Filip, Giurgiu, Iorga, V. Munteanu, Neagu, Viglianti;

Atacanţi: Didi, Paraschiv, Pena, Punosevac, Stromajer.


 

Doar două zile şi jumătate au stat roş-alb-albaştrii în ţară după revenirea din Cipru, cam cât s-a mai încălzit între cele două valuri de ger care traversează România. Aseară, la închiderea ediţiei, fotbaliştii lui Dorinel care au ales să ajungă în Galaţi, pentru a-şi vedea familiile, erau aşteptaţi la hotelul Intercontinental din Bucureşti, plecarea spre Spania fiind programată în această dimineaţă, la ora 8.00, de pe aeroportul Băneasa.

„Oţelarii” vor circula cu o cursă de linie a companiei Blue Air şi vor ateriza la Valencia, pentru ca cei aproximativ 20 de kilometri până la destinaţia finală, staţiunea Oliva, să fie parcurşi cu un autocar. „Mergem în Spania pentru a pregăti cu mare atenţie sezonul de primăvară. Îmi mai doresc un mijlocaş central”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu, în Spania fiind aşteptaţi, pe lângă portarul lituanian Simaitis, un mijlocaş de bandă stângă şi un atacant central, toţi dispuşi să susţină o perioadă de probă. Campionii vor fi cazaţi la „Oliva Nova Beach and Golf Hotel”, stabiliment aflat pe malul Mării Mediterane. 

Joc cu necunoscuţii de la FC Denia

Cel mai important meci de verificare programat în Peninsula Iberică, cel cu multipla campioană a Rusiei, Spartak Moscova, a fost anulat ieri. Gruparea din spaţiul ex-sovietic se află tot în Spania pentru pregătiri, dar s-a calificat la turneul amical „Copa del Sol” şi nu mai poate juca împotriva Oţelului. În schimb, roş-alb-albaştrii vor întâlni pe Shandong Luneng din China şi pe FC Denia, din liga a treia a Spaniei. 

Pleacă la 15-16 grade!

Dacă în România se anunţă revenirea la minus 20 de grade Celsius, prognoza pentru Oliva este mai mult decât satisfăcătoare. Conform siteurilor de specialitate, „oţelarii” vor fi aşteptaţi pe coasta de est a Spaniei de 15-16 grade Celsius şi cu o probabilitate foarte scăzută de precipitaţii pe întreaga durată a cantonamentului.

Citit 1665 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.