Campioana sinistrată! - Un tren salvator pentru Oţelul (UPDATE)

Campioana sinistrată! - Un tren salvator pentru Oţelul (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 21.30 - Cei nouă fotbaliştii de la Oţelul care au plecat la ora 18.10 cu trenul din Galaţi spre Bucureşti pentru a ajunge mai apoi în Spania, au stat până la ora 21.30 în gara din Brăila. În prezent, trenul care are ca destinaţie gara Bucureşti Nord se află în mişcare, în faţa sa aflându-se un plug care îndepărtează zăpada de pe calea ferată. 


UPDATE 15.40 - Cei de la Oţelul au primit mult dorita veste. CFR a anunţat că la ora 18.10 va pleca un tren spre Bucureşti. Pentru detalii, click AICI!


 

Stagiul de pregătire al celor de la Oţelul în Spania este pe cale să devină un fiasco încă dinainte de a începe. Plecarea spre staţiunea Oliva Nova este programată marţi dimineaţă, cu o cursă aviatică ce are decolarea programată la ora 8.00, însă mulţi dintre jucători şi o parte a staffului au şanse minime să ajungă la timp la aeroport.

Nouă fotbalişti împreună cu medicul Mihai Troacă, maseurii Liviu Tunariu, Dragoş Axente şi Constantin Crăciun, plus magazionerul Gheorghe Stamate, sunt blocaţi de viscol în Galaţi şi nu au cum să plece spre Bucureşti.

Cei de la Oţelul s-au întors sâmbătă din Cipru, iar conducerea clubului a făcut rezervări la hotelul Intercontinental din Capitală. Însă, având program liber până luni seară şi în condiţiile în care la momentul respectiv se circula acceptabil şi nu erau avertizări de înrăutăţire a vremii, cei care nu aveau drumuri foarte lungi de parcurs au plecat acasă, să-şi vadă familia. Dintre fotbalişti, în Galaţi au ajuns Costin, Viglianti, Sârghi, Silviu Ilie, Cojoc, Vali Munteanu, Brăneţ, iar Râpă şi

Neagu ajunseseră ceva mai devreme, după cantonamentul cu echipa naţională. În condiţiile în care de duminică seară drumurile naţionale s-au închis circulaţiei, grupul celor 14 a mizat pe o călătorie cu trenul care ar fi trebuit să plece astăzi la ora 14.05, însă acesta fost anulat. Deşi la ora 15.00 toate plecările de trenuri din Galaţi erau anulate, ei speră să aibă totuşi noroc şi să plece cu cel programat la 17.40.

„Mă simt cumplit, stau ca pe ace. Tot îmi storc mintea pentru a găsi o variantă salvatoare, dar din păcate nu este nicio soluţie. Sperăm să plecăm totuşi cu acel tren de la 17.40, deşi se pare că nu avem nicio şansă. Nu ştiu ce vom face”, ne-a declarat cătrănit Sergiu Costin, căpitanul echipei.

Citit 2587 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 21:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.