Naţionala anti-căpşunarilor!
Foto: Foto: Dănuţ Lungu (Oliva Nova, Spania)

Naţionala anti-căpşunarilor!
Jucătorii naţionalei în şapte a României, alături de fostul mare internaţional Dorinel Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Formaţia lui Dorinel Munteanu a fost ieri încurajată din tribună de câţiva compatrioţi stabiliţi în Peninsula Iberică şi care au format naţionala în şapte a României * „Nu suntem căpşunari, urâm acest termen”, au ţinut să precizeze jucătorii de mini-fotbal, doi dintre ei fiind gălăţeni

România F7. Acesta este numele echipei de fotbal pe teren redus care ne reprezintă în cel mai celebru campionat de acest gen din regiunea Valencia – Alicante. Toţi membrii formaţiei sunt români şi niciunul n-are ceva în comun cu activitatea de cules căpşuni. „Când citesc articole în care se spune că românii plecaţi în Spania sunt căpşunari, mă apucă nervii. N-am văzut nicăieri căpşuni pe aici, iar românii chiar fac lucruri şi mai serioase”, a ţinut să spună antrenorul Nelu Ciobotaru, gălăţean de 44 de ani care s-a accidentat acum patru luni de zile, deci nu mai poate îndeplini şi funcţia de jucător. „Sunt conducător auto şi m-am înţeles cu aceşti băieţi să facem o echipă de români adevăraţi. Suntem pe locul 8 din 20 de formaţii, e bine!”, a adăugat el. Prezenţi la meciul amical al Oţelului cu Shandong Luneng, românii „F7” s-au fotografiat cu Dorinel Munteanu şi i-au urat să câştige şi ediţia 2011-2012 a Ligii I.

Tâmplari şi lucrători în construcţii
Iată-i pe băieţii care joacă fotbal în roşu, galben şi albastru în Pensinsula Iberică: Marian Pătraşcu (37 de ani, bucureştean, muncitor în construcţii), Ionuţ Predescu (bucureştean, 24 de ani, grădinar), Gelu Lorinţ (bistriţean, 43 de ani, muncitor în construcţii), Cătălin Cojocaru (vasluian, 34 de ani, îngrijitor piscine), Aristotel Mihalcea (brăilean, 24 de ani, muncitor în construcţii), Cătălin Pasăre (bucureştean, 33 de ani, tâmplar), Ionel Paraşog (vasluian, 31 de ani, instalator sanitar) şi Nicuşor Poteraş (gălăţean, 29 de ani, tâmplar).

Citit 1848 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2012 22:44

2 comentarii

 • postat de Cristi Chirlandi
  Marți, 14 Februarie 2012 20:06
  Bravo voua baieti! Termenul de "capsunar" ne prejudiciaza si ne jigneste. Dar probabil asta vor, armata asta de capete patrate care traiesc si vorbesc numai dupa sabloane, pentru ca nu sunt in stare sa gandeasca cu creierii lor cat capsuna.
  Pentru rezultatele din fotbal, va felicit din suflet pentru ca stiu cat de greu e sa va gasiti si timp pentru fotbal, aici in Spania, unde fiecare zi e o lupta pentru supravietuire.
  Eu cred ca toata echipa merita felicitata, nu numai Nelutu, care mi-e un prieten drag, pentru ca e un sport de echipa.
  BRAVO! Tineti-o asa.


  Cristi, din Galati.
  0
  1
  Raportează
 • postat de doina presura
  Luni, 13 Februarie 2012 07:45
  bravo nelutu,chiar sunteti niste romani adevarati si va asteptam cu drag acasa!!!!!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.