FOTO Săptămâna perfectă! HC Oţelul Galaţi – CSM Bacău 33-24
Foto: Foto: Ilie Stan A.A.F.

FOTO Săptămâna perfectă! HC Oţelul Galaţi – CSM Bacău 33-24
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victorie cu CSM Bacău şi handbalistele de la Oţelul Galaţi au trecut cu brio de o săptămână dificilă, la finele căreia au mai acumulat patru puncte în clasamentul Ligii Naţionale.

Fără Paula Pavăl – accidentată în meciul câştigat cu CSM Bucureşti – „oţelarele” Alexandrinei Soare nu au stat prea mult timp la tatonări cu nou-promovată CSM Bacău, Cătălina Cioaric marcând primele două goluri ale meciului de sâmbătă. Băcăuancele - lipsite de aportul Ameliei Busuioceanu - au avut o tresărire de orgoliu în minutul 6, când au condus cu 4-3, dar insuficient pentru a menţine ritmul.

Cu două atuuri imbatabile, o apărare exactă şi un portar în formă, Oţelul s-a distanţat pe tabela de scor, la pauză intrând cu un avantaj de opt goluri: 19-11.

Partea secundă a jocului a continuat pe acelaşi tipar, în ciuda faptului că Alexandrina Soare le-a trimis în teren şi pe jucătoarele mai puţin folosite. Fluierul final al celor doi arbitri din Vâlcea a consemnat o victorie lejeră pentru gălăţence, scor 33-24, care rămân invincibile pe propriul teren. Cu un total de 23 de puncte (11 victorii şi un egal), Oţelul îşi păstrează locul trei în ierarhia întrecerii interne.

„Victorie fără mari probleme, dar cu emoţii înainte de meci. Mă bucur pentru fete că au reuşit să se mobilizeze la trei zile după un meci greu cu CSM Bucureşti. Avem o scurtă vacanţă şi apoi o perioadă încărcată de meciuri. Va fi foarte greu, dar sper să ne mobilizăm şi să-i bucurăm pe spectatori”, a declarat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

„Suntem într-o perioadă mai grea. Pur şi simplu ne omoară ratările şi greşelile individuale. Rămâne doar ca jucătoarele să depăşească această perioadă nefastă. Şansa noastră este să ne câştigăm punctele acasă şi să sperăm că vom fi şi la anul în Liga Naţională”, a concluzionat antrenorul celor de la CSM Bacău, Gabriel Armanu.


 

HC Oţelul Galaţi – CSM Bacău 33-24 (19-11)

Etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de handbal;

Arbitri: Marius Dănuleţ – Mihnea Iordache (Rm. Vâlcea);

Oţelul: Cristina Bobeică, Ramona Ciontu, Loredana Nica – Nicoleta Tudor 6, Cătălina Cioaric 6, Diana Druţu 6, Roxana Bodîrlău 5, Daciana Curtean 4, Manuela Manda 2, Iulia Artean 2, Carmen Gheorghe 1, Delia Mărginean 1 şi Maricica Trandafir.

Aruncări de la 7m: Oţelul – 5 (4 transformate); Bacău – 2 (1). Minute de eliminare: 6 – 12.

Evoluţia scorului: 2-0 (min. 3), 3-4 (min. 6), 8-5 (min. 12), 13-7 (min. 22), 16-10 (min. 28), 20-12 (min. 32), 25-15 (min. 41), 30-20 (min. 51), 32-24 (min. 57).

Citit 4104 ori Ultima modificare Duminică, 26 Februarie 2012 11:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.