Oţelul, meci cu cuţitul la os: Ori victorie, ori sezon ratat!
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul, meci cu cuţitul la os: Ori victorie, ori sezon ratat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Fotbaliştii de la Oţelul joacă în această seară, pe teren propriu, cu Voinţa Sibiu, într-o partidă pe care sunt obligaţi să o câştige pentru a mai păstra măcar şanse teoretice la un loc de cupă europeană

Fotbalul oferă mai mereu o şansă de reabilitare chiar la următorul meci, lucru de care trebuie să profite cei de la Oţelul Galaţi în această seară. Însă, pentru ei, până şi doamna Şansă a ajuns aproape de a-şi pierde răbdarea, astfel că îi va vizita pentru ultima oară dacă o vor ignora din nou. Oţelul s-a îndepărtat destul de mult de ultima poziţie – a cincea – care duce în Europa League, ecartul este de cinci puncte, astfel că orice alt deznodământ decât victoria, în partida cu Voinţa Sibiu, ar fi sinonim cu pierderea oricăror şanse de a mai fi şi în sezonul viitor echipă de cupă europeană, cu un sezon ratat complet şi îndepărtarea suporterilor pe termen lung.

Au reuşit iureşul mediatic de după jocul de la CFR şi problemele de clasamente generate de ultimul eşec să zgândăre cu adevărat orgoliul campionilor, să le redea motivaţia? Răspunsul este aşteptat de fanii Oţelului să fie unul pozitiv, în partida care va începe în această seară de la ora 20.30, în cadrul etapei a 24-a din Liga I. 

Dorinel Munteanu: „E meci decisiv”

Antrenorul Dorinel Munteanu a admis că acest meci are un caracter decisiv pentru echipa sa.  “Jucătorii trebuie să se concentreze pentru acest joc pentru că este decisiv pentru noi. Suntem obligaţi să câştigăm şi nu ne va fi deloc uşor, deşi avem în faţă o echipă care se bate la retrogradare, care se agaţă de orice minge şi de orice punct.

Voinţa a câştigat majoritatea jocurilor prin angajament, iar asta trebuie să ne mobilizeze fiindcă avem nevoie de o victorie, iar ca să o putem obţine trebuie să muncim foarte mult. Cei de la Sibiu vor veni la Galaţi să joace un fotbal grupat şi să obţină ceea ce îşi propun, dar totul depinde de noi şi de atitudinea noastră. Am avut ceva probleme în trecut cu echipele care se închid în defensivă, sper să nu fie cazul şi acum. Mai sunt 11 meciuri, ne gândim şi ne dorim să jucăm în cupele europene. Nu va fi uşor, dar vom face tot ce e posibil", a declarat Dorinel Munteanu.

Acesta nu va putea conta pe atacantul brazilian Cleidimar Magalhaes "Didi", suspendat după ce a încasat la Cluj al patrulea cartonaş galben din această stagiune. În schimb, va reveni fundaşul dreapta Cornel Emilian Râpă, suspendat runda precedentă.

Citit 1715 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2012 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.