Partida Froch – Bute va fi televizată în România de "Money Channel"

Partida Froch – Bute va fi televizată în România de "Money Channel"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciul dintre pugiliştii Lucian Bute şi Carl Froch programat pe 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie, va fi difuzat în direct de postul de televiziune The Money Channel, potrivit unui comunicat al acestui canal specializat pe informaţii economice. În partida respectivă, gălăţeanul Lucian Bute îşi va păune în joc pentru a zecea oară centura de campion mondial al versiunii IBF la categoria supermijlocie.

The Money Channel a mai difuzat, în noiembrie anul trecut, duelul dintre Lucian Bute si Glen Johnson, adjudecat de pugilistul român.

Sorin Freciu, Managing Partner The Money Channel, a declarat: "Am făcut eforturi importante pentru a reuşi să obţinem din nou drepturile de difuzare pentru acest meci. Am avut competitori de marcă, însă am reuşit şi de această dată să le aducem românilor campionul în direct la The Money Channel. Este unul dintre cele mai aşteptate evenimente al anului 2012 în sportul românesc".

De asemenea, The Money Channel a anunţat că va difuza o serie de ediţii speciale premergătoare galei de la Nottingham, unde telespectatorii vor putea vedea imagini de la antrenamente şi vor auzi declaraţii de la Lucian Bute şi de la toţi cei implicaţi în desfăşurarea acestui meci.

Citit 1730 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2012 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.