Lobby divin pentru amânarea meciului Oţelul – Steaua
Foto: Foto: Sorin Pană

Lobby divin pentru amânarea meciului Oţelul – Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La iniţiativa Arhiepiscopiei „Dunării de Jos”, prefectul judeţului Galaţi a cerut astăzi forurilor superioare de la Bucureşti analizarea posibilităţii amânării meciului de fotbal Oţelul – Steaua, programat pentru seara de Înviere. „Nu ne speriem de jucarea meciului în sine, ci de ceea ce va urma. Mulţumiţi sau nu, suporterii vor fi încălziţi bine după meci şi nu ştiu dacă este bine ca ei să ajungă prin preajma bisericilor, acolo unde vor fi în plină desfăşurare slujbele de Înviere”, spune Paul Florea.
Deşi spun că sunt pregătite, autorităţile care se ocupă de menţinerea ordinii publice în zona stadionului ar prefera separarea celor două evenimente. Cert este că atât prefectul, cât şi arhiepiscopul Casian Crăciun au discutat cu cei care organizează acest meci, iar şansele de amânare a lui sau de modificare a orei de desfăşurare sunt aproape nule. Cel mai înfocat opozant pare să fie chiar televiziunea care transmite meciul în direct.
Citiţi mai multe amănunte în ziarul "Viaţa liberă" de miercuri!

Citit 2154 ori Ultima modificare Marți, 10 Aprilie 2012 13:48

5 comentarii

 • postat de zoli
  Miercuri, 11 Aprilie 2012 06:25
  Pacat de ora prea tarzie ! Citesc o incompetenta mare a LPF care a mai programat multe meciuri in ultimele etape la 21.30 ! In rest solicitarile "oficialitatilor" noastre sunt degeaba pentru ca nu au nici un rost. Ce treaba are biserica cu fotbalul? Eu daca vreau sa merg la meci merg si la slujba de inviere la fel!
  Biserica sau municipalitatea, mai bine ar da niste fonduri echipei ca bani au !
  Cu gura e usor sa dai!
  Asa ca ciocul mic, Paul Florea, ca oricum nu ai facut nimic pentru oras ! Abia asteapta lumea sa plecati cu totii !
  Primarie, CJ si structuri de stat. Sunteti niste incompetenti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Miercuri, 11 Aprilie 2012 00:28
  casian, du-te dracu!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pepeman
  Marți, 10 Aprilie 2012 18:00
  Auzi bre, nea PS, nu vrei matale mai bine sa amani slujba cu o zi?
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Marți, 10 Aprilie 2012 17:25
  Adevarul ca federatia de fotbal, respectiv liga neprofesionista a lui mitica, gandesc ca de obicei cu turul pantalonilor!
  Cum sa programezi un meci, la 20.00, in seara de Inviere!!!!??
  Miticaaaaaaaaaa, trezeste-te tataaa!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Marți, 10 Aprilie 2012 15:22
  mi se pare o falsa problema. otelul nu e sustinut de suporteri fanatici si nesabuiti. otelul e sustinut de toti galatenii. bucurosi sau necajiti galatenii nu vor amesteca lucrurile, credinta e una si atasamentul fata de o echipa e alta. de fapt eu inteleg ca cei ce ne conduc soarta in acest oras nu au incredere in noi, galatenii si asta chiar cred ca ar fi un motiv sa ne simtim jigniti. tare ne mai credeti prosti si primitivi. si da-ti in continuare moara la apa celor care au aceesi impresie creata artificial de televiziuni de proasta calitate. mai bine va dau ideea sa desfintati echipa pina in pasti, asa poate nu va mai deranja pe nimeni performantele otelului si ale d-lui m. stan. bineinteles, e parere personala.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.