Bute e OK, meciul cu Froch nu se amână

Bute e OK, meciul cu Froch nu se amână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, a declarat, luni, că pugilistul Lucian Bute a avut doar o banală bătătură cauzată de o pereche de încălţăminte sport nouă, însă partida cu britanicul Carl Froch se va disputa conform programării iniţiale, în 26 mai, la Nottingham.

"Am vorbit cu Lucian acum. A suferit o banală bătătură cauzată de faptul că şi-a schimbat ghetele de joc cu unele noi. A fost la medic în mod preventiv şi s-a tratat cu tinctură. Meciul se va disputa conform programului iniţial", a spus Obreja.

Boxinginsider.com a anunţat că Lucian Bute a suferit o infecţie cauzată de o băşică la picior, care s-a întins până în zona genunchiului, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch, programat la 26 mai în Nottingham, este în pericol de amânare.

Bute, care în prezent se antrenează în Florida (SUA) a fost transportat, sâmbătă, la un spital din zonă, iar potrivit sursei citate medicii nu sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului. Boxinsider.com susţine că alte detalii nu au fost date publicităţii, iar o decizie în privinţa disputării meciului nu a fost luată încă. În cazul în care Bute nu s-ar recupera până pe 26 mai, data disputării partidei ar putea fi schimbată.

Lucian Bute se pregăteşte de trei luni în Florida pentru meciul cu Froch şi ar trebui să plece spre Londra în data de 10 mai, cu o escală de două zile în Montreal, unde ar susţine o conferinţă de presă şi un antrenament cu public. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

 

Citit 1325 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2012 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.