Oţelul II evoluează pe terenul ultimei clasate

Oţelul II evoluează pe terenul ultimei clasate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipele din Liga a III-a susţin, vineri şi sâmbătă, meciurile celei de-a 14-a etape, a treia a returului. Oţelul II va juca în deplasare, contra ultimei clasate, Rapid Feteşti, în timp ce Sporting Lieşti va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Gloria Popeşti Leordeni (ora 14,00).

Din lotul „satelitului” fac parte Abraham, Moglan, Adăscăliţei (foto) şi Pungă de la prima echipă a Oţelului. În această etapă vor oficia şi patru arbitri gălăţeni. La partida Kosarom Paşcani – CSM Moineşti va arbitra Florin Macovei, ajutat de asistentul Daniel Vlase, în timp ce la întâlnirea Ştiinţa Miroslava – Cetatea Tg. Neamţ vor conduce Marius Bocăneală şi asistentul Florian Vişan.

* Meciul din etapa a XIII-a din Liga a IV-a dintre Sporting Tecuci şi Juventus Toflea, încheiat la egalitate, scor 0-0, a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeţilor. Motivul acestei decizii a fost sancţionarea celor de la Sporting, care au substituit un jucător. În ceea ce priveşte partida Unirea Cosmeşti – Siretul Nămoloasa, întreruptă în minutul 75, Comisia de Competiţii şi Disciplină a hotărât ca scorul să rămână cel de pe teren, 6-2 pentru gazde.

Citit 909 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.