Oţelul îşi deschide magazinul oficial!
Foto: Foto: Ionatan Tutu

Oţelul îşi deschide magazinul oficial!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sfârşit, suporterii Oţelului primesc vestea pe care o aşteaptă de ani de zile: se deschide magazinul oficial. Realizat de Masita, firma ce produce echipamentul echipei de fotbal, magazinul se va inaugura astăzi de la 17.00 şi va fi deschis publicului de luni, 11 iunie, de la ora 10.00. Fanshop-ul, deschis cu ajutorul reprezentanţilor Masita în zona Galaţi - Brăila, Paul Voicu şi Ovidiu Mărturiseanu, este amplasat pe strada Brăilei, în zona băncilor, în imediata apropiere a sucursalei BRD.

Pe lângă produsele oferite de Masita, printre care şi treninguri sau bluze după modelul fotbaliştilor (preţ 150 de lei, respectiv 120), clubul Oţelul pune la dispoziţia suporterilor o gamă largă de produse, de la tricouri de joc, până la insigne.

Tricoul oficial costă 89 de lei (există varianta şi fără număr pe spate), iar replica este cotată la 65. De la finalul săptămânii viitoare vor fi disponibile şi tricouri de joc cu autografele jucătorilor. Atracţia magazinului o reprezintă echipamentul de portar, în valoare de 89 de lei.

Preţul unui şort este de 32 de lei, la fel ca pernuţele şi rucsacurile în însemnele clubului, în timp ce fanioanele sunt de trei feluri, mici, mijlocii şi mari, costând 8, 16, respectiv 40 de lei. Cele mai căutate produse sunt brăţările (8 lei) şi insignele (12 lei), iar cele mai inedite sunt ceasurile de perete (40 de lei) şi desfăcătoarele de bere (8 lei).

Şepcile costă 12 lei, fularele (momentan doar modelul în pătrăţele) 20 de lei, iar pentru şoferi, se află în vânzare mini-echipamente de expus în maşină, în valoare de 16 lei. Precizăm că preţurile amintite nu includ TVA-ul.

Citit 5140 ori Ultima modificare Joi, 07 Iunie 2012 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.