Oţelul, gol în secunda 6 ! Cea mai rapidă deschidere de scor din istoria clubului

Oţelul, gol în secunda 6 ! Cea mai rapidă deschidere de scor din istoria clubului
Meciurile se joacă la Estoril, lângă Lisabona
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 16.35: Şeful delegaţiei gălăţene la acest turneu, Dragoş Ghiuţă - director marketing Oţelul, descrie golul istoric marcat de Moglan: "A şutat direct de la centrul terenului, imediat după fluierul de începere. Lob perfect! Din păcate, a marcat prea repede pentru a apuca să pornească careva dintre noi să filmeze".

Cel mai rapid gol din istoria fotbalului a fost marcat în 2009 de un jucător de la Al Hilal, echipa lui Mirel Rădoi, după doar 2 secunde.


 În al doilea meci de la IberCup, turneu care se desfăşoară în Portugalia, echipa de juniori B a FC Oţelul a înscris cel mai rapid gol din istoria clubului. În meciul de marţi cu portughezii de la Marista Carcavelos, gălăţeanul Moglan a deschis scorul după numai 6 (şase) secunde de la start. Efectul a fost dezastruos pentru adversari, în minutul 6 Oţelul avea deja 3-0, după o dublă a lui Chilindar! Partida s-a încheiat cu scorul de 5 – 1, celelate două goluri fiind semnate de Alex Tudorie (jucător aflat la ultimul turneu cu Oţelul, urmând să plece la AC Milan) şi de acelaşi Chilinbar. Deşi mai are de jucat în grupă astăzi, cu Almada (Portugalia), Oţelul este deja calificată pentru sferturile de finală ale turneului la care participă echipe din 38 de ţări.

CITIŢI ŞI: Jucător de la Oţelul, transferat la AC Milan!

Citit 2853 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2012 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.