Extremă urgenţă la Oţelul: Deblocarea banilor pentru transferuri

Extremă urgenţă la Oţelul: Deblocarea banilor pentru transferuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procesul de preluare a clubului de către noi acţionari este prelungit de evaluarea patrimoniului societăţii. Până la finalizare, se caută soluţii pentru a se putea face plăţile necesare pentru transferuri


Separarea activităţii FC Oţelul de cea a combinatului şi cedarea/vânzarea acţiunilor către potenţiali investitori, proces anunţat atât de ArcelorMittal, cât şi de către conducerea executivă a clubului, se află în faza evaluării patrimoniului grupării roş-alb-albastre şi, în paralel, a bazei sportive - ce include stadionul Oţelul - aflată în proprietatea combinatului. Această etapă premergătoarea schimbării acţionariatului va mai dura, sperându-se în găsirea altor soluţii pentru a debloca activitatea conducerii. Cel mai important aspect care trebuie rezolvat este cel de a se aproba plăţile necesare efectuării de transferuri, operaţiune considerată extrem de urgentă în condiţiile în care până la startul campionatului au mai rămas doar trei săptămâni.

„Mai durează aceste evaluări, este greu de estimat cât. Sper să se găsească soluţii pentru a se putea face transferuri în timp util”, a declarat Marius Stan.

Conducerea executivă a clubului are pregătită achiziţia unor jucători, printre care Astafei şi Subotici de la FCM Tg. Mureş, fiind nevoie doar de deblocarea plăţilor la acest capitol pentru a se trece la concretizarea lor.

Marius Stan a demisionat de la Oţelul

Evenimentul impus de alegerea ca primar al oraşului s-a oficializat ieri după-amiază, când Marius Stan şi-a depus demisia din funcţia de director oficial al FC Oţelul, post în care se afla din vara anului 2005. În cei şapte cu Stan la conducere, Oţelul şi-a adăugat în palmares performanţe notabile. După câştigarea Cupei Intertoto în 2007 şi participarea în preliminariile Cupei UEFA în acelaşi an, apogeul a fost atins în 2011 când Oţelul a reuşit cea mai mare performanţă din istoria clubului, câştigând atât campionatul, cât şi Supercupa României.

Astăzi, primul amical al verii

Aflată într-un stagiu de pregătire în Olanda, echipa gălăţeană va susţine în această seară, cu începere de la ora 19.00, primul meci amical din această perioadă precompetiţională. Adversară va fi echipa germană de liga a IV-a Fortuna Koln. În următoarele patru jocuri de verificare vor fi adversari mult mai puternici: Al Faisaly (prima ligă din Arabia Saudită, 5 iulie), echipele belgiene Beveren (7 iulie), Standard Liege (13 iulie) şi foarte probabil Gent, aceasta din urmă participantă în preliminariile Europa League.

 

Citit 3194 ori Ultima modificare Marți, 03 Iulie 2012 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.