Oţelul îşi caută atacant

Oţelul îşi caută atacant
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Cu situaţia încă neclarificată la nivel înalt, antrenorul Dorinel Munteanu are mare nevoie de un atacant * Nigerianul Ogbuke nu a fost păstrat în lot, chiar dacă a marcat un gol * S-au pus în vânzare abonamentele, dar nu există interesul din anii precedenţi *

Aflat în stagiu de pregătire centralizată, în Olanda, la Heelsum, clubul gălăţean mai are puţin până la startul noului sezon, pe 22 iulie, când „roş-alb-albaştrii” vor evolua în deplasare împotriva celor de la CSMS Iaşi. Mijlocaşul ofensiv, Felix Ogbuke, testat în primele trei partide amicale de către antrenorul Dorinel Munteanu, nu a corespuns cerinţelor acestuia şi nu va fi păstrat în lotul Oţelului, chiar dacă a reuşit să marcheze în partida cu Viktoria Koln. Până să ajungă în probe la formaţia gălăţeană, Ogbuke a înregistrat cifre extrem de slabe pe la echipele la care a fost înregimentat, având marcate doar cinci goluri din 2004 până în prezent.

Singurii jucători care se mai află în cantonamentul din Olanda fără să fi semnat contractul propriu-zis cu Oţelul sunt Liviu Băjenaru şi Bruce Inkango, însă ambii vor semna angajamentele odată cu clarificarea situaţiei la vârful clubului. Primul, pe o durată de doi ani, iar francezul pe un sezon, cu opţiune de prelungire.

În aşteptarea unui atacant

Cea mai mare problemă din lotul Oţelului, cea a atacanţilor, este încă departe de a fi rezolvată. După ce în ediţia precedentă de campionat gălăţenii au avut în medie, un gol pe meci, Paraschiv a fost tras pe linie moartă, iar transferurile au întârziat să apară, antrenorul Dorinel Munteanu a mai primit o veste proastă. Deşi se afla pe lista Oţelului, atacantul elveţian Daniel Subotic se antrenează în cantonamentul echipei CS Turnu Severin, pentru care a şi reuşit să marcheze un gol într-o partidă de verificare. Transferul acestuia la Galaţi a căzut, însă se aşteaptă aducerea unui vârf de careu până la începerea noului sezon.

Interes scăzut la abonamente

Altfel, FC Oţelul a scos la vânzare abonamentele pentru noul sezon însă interesul este mult sub cel al ediţiei precedente. Principala cauză o reprezintă starea de incertitudine ce planează în jurul clubului. După primele două zile s-au vândut în jur de 350 de abonamente. Abonamentele sunt puse în vânzare doar la magazinul oficial Oţelul-Masita de pe strada Brăilei, în „zona băncilor” şi sunt disponibile pentru achiziţionare până pe 3 august. În ceea ce priveşte materialele promoţionale în culorile roş-alb-albastre, în aceste zile urmează să fie adăugate pe stoc noi serii de produse: magneţi cu desfăcător, odorizante, insigne şi eşarfe.

„Interesul pentru abonamente este sub cel de anul trecut, dar lumea s-a interesat, îi aşteptăm pe suporteri în continuare. Tricourile s-au vândut cel mai bine în această perioadă, au venit şi mulţi pensionari să cumpere anumite materiale în culorile clubului, iar acum aşteptăm o nouă serie de produse”, a declarat Ovidiu Mărturiseanu, unul din reprezentanţii magazinului Oţelul-Masita.

Citit 2406 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2012 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.