Oţelul îşi caută atacant

Oţelul îşi caută atacant
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Cu situaţia încă neclarificată la nivel înalt, antrenorul Dorinel Munteanu are mare nevoie de un atacant * Nigerianul Ogbuke nu a fost păstrat în lot, chiar dacă a marcat un gol * S-au pus în vânzare abonamentele, dar nu există interesul din anii precedenţi *

Aflat în stagiu de pregătire centralizată, în Olanda, la Heelsum, clubul gălăţean mai are puţin până la startul noului sezon, pe 22 iulie, când „roş-alb-albaştrii” vor evolua în deplasare împotriva celor de la CSMS Iaşi. Mijlocaşul ofensiv, Felix Ogbuke, testat în primele trei partide amicale de către antrenorul Dorinel Munteanu, nu a corespuns cerinţelor acestuia şi nu va fi păstrat în lotul Oţelului, chiar dacă a reuşit să marcheze în partida cu Viktoria Koln. Până să ajungă în probe la formaţia gălăţeană, Ogbuke a înregistrat cifre extrem de slabe pe la echipele la care a fost înregimentat, având marcate doar cinci goluri din 2004 până în prezent.

Singurii jucători care se mai află în cantonamentul din Olanda fără să fi semnat contractul propriu-zis cu Oţelul sunt Liviu Băjenaru şi Bruce Inkango, însă ambii vor semna angajamentele odată cu clarificarea situaţiei la vârful clubului. Primul, pe o durată de doi ani, iar francezul pe un sezon, cu opţiune de prelungire.

În aşteptarea unui atacant

Cea mai mare problemă din lotul Oţelului, cea a atacanţilor, este încă departe de a fi rezolvată. După ce în ediţia precedentă de campionat gălăţenii au avut în medie, un gol pe meci, Paraschiv a fost tras pe linie moartă, iar transferurile au întârziat să apară, antrenorul Dorinel Munteanu a mai primit o veste proastă. Deşi se afla pe lista Oţelului, atacantul elveţian Daniel Subotic se antrenează în cantonamentul echipei CS Turnu Severin, pentru care a şi reuşit să marcheze un gol într-o partidă de verificare. Transferul acestuia la Galaţi a căzut, însă se aşteaptă aducerea unui vârf de careu până la începerea noului sezon.

Interes scăzut la abonamente

Altfel, FC Oţelul a scos la vânzare abonamentele pentru noul sezon însă interesul este mult sub cel al ediţiei precedente. Principala cauză o reprezintă starea de incertitudine ce planează în jurul clubului. După primele două zile s-au vândut în jur de 350 de abonamente. Abonamentele sunt puse în vânzare doar la magazinul oficial Oţelul-Masita de pe strada Brăilei, în „zona băncilor” şi sunt disponibile pentru achiziţionare până pe 3 august. În ceea ce priveşte materialele promoţionale în culorile roş-alb-albastre, în aceste zile urmează să fie adăugate pe stoc noi serii de produse: magneţi cu desfăcător, odorizante, insigne şi eşarfe.

„Interesul pentru abonamente este sub cel de anul trecut, dar lumea s-a interesat, îi aşteptăm pe suporteri în continuare. Tricourile s-au vândut cel mai bine în această perioadă, au venit şi mulţi pensionari să cumpere anumite materiale în culorile clubului, iar acum aşteptăm o nouă serie de produse”, a declarat Ovidiu Mărturiseanu, unul din reprezentanţii magazinului Oţelul-Masita.

Citit 2211 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2012 18:55

4 comentarii

 • postat de MARIUS STAN
  Joi, 12 Iulie 2012 11:07
  -Ai mai si voi acuma!Am treaba ,ce mama masii!!Cum sa ma impart si acolo si acolo!Si mie ce imi iese!Voi credeti ca a conduce o primarie precum cea de la Galati e un lucru usor!Nu stiu ,uite va promit la toti suporterii FC OTELUL ca la finalul mandatului de primar,adica la alegerile viitoare va rezolv situatia.Sint Marius Stan si va garantez acest lucru,la alegerile viitoare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mike
  Miercuri, 11 Iulie 2012 22:56
  Alo, domn' primar Stan? Va mai aduceti aminte de noi, suporterii si echipa Otelul? Da Otelul, echipa aia care nu are conducator, nu are patronat si finantare, nu are niciun jucator transferat dupa ce am pierdut minim 3 jucatori buni, care a pierdut doua puncte fara sa joace si care poimaine mai pierde doua, care are in schimb o groaza de datorii. Unde sunt investitorii aia pe care ii anuntati de 7 luni, unde sunt schimbarile promise? Sau ne-ati luat de fraieri, v-am votat si acum ca v-ati vazut cu sacii in caruta va doare in cot de noi si de echipa?
  0
  0
  Raportează
 • postat de marius
  Miercuri, 11 Iulie 2012 22:06
  Din cate se pare ne cautam atacant degeaba.Mai trece cate o saptamana si pierdem cate doua puncte la fiecare trecere.Domn'primar care ne tot abureste de ceva timp se pare ca sa vazut cu sacii in caruta si acum otelul nu il mai intereseaza.Unde sunt declaratiile lui de acum doua luni cand inca nu era primar?Nu cumva ar trebui sa isi dea demisia pentru ca nu a fost in stare sa respecte primul punct din ce a promis galatenilor?Rusine domn primar.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gogu
  Miercuri, 11 Iulie 2012 00:42
  De cateva zile urmaream pe internet sa cumpar abonament.
  De ce nu se mai vand abonamente online?
  Eu acum sunt in concediu si nu pot sa cumpar abonament, iar vanzarea pe internet este o metoda eleganta, comoda si moderna.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.