Meci decisiv: RCM Galaţi, în faţa promovării

Meci decisiv: RCM Galaţi, în faţa promovării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rugbiştii gălăţeni au şansa de a se califica la turneul play-off de promovare în Divizia Naţională (liga secundă), jucând meciul decisiv împotriva liderului seriei de Est din Divizia A (liga a treia), CS Năvodari. Astăzi, RCM Galaţi va evolua pe arena „Legmas” din Năvodari, iar în cazul unei victorii, gălăţenii vor câştiga seria. CS Năvodari ocupă înaintea partidei de astăzi primul loc al seriei de Est, cu 18 puncte, esaveraj 170-177, în timp ce trupa antrenată de Marius Secuianu ocupă locul secund, cu 14 puncte, dintre care şase puncte bonus, esaveraj 180-148. În acest sezon, RCM Galaţi şi CS Năvodari s-au întâlnit de trei ori, de două ori la Galaţi, 50-17 şi 30-36 şi o singură dată la Năvodari, acolo unde actualul lider s-a impus la limită, 20-17 (punct bonus defensiv obţinut de gălăţeni).

„Chiar dacă nu vom reuşi să promovăm în acest an, în următorul sezon cu siguranţă vom aborda acest obiectiv pentru că vine o generaţie puternică din spate cu care nu vom avea probleme în serie”, a declarat Viorel Secuianu, unul dintre antrenorii echipei.

După sezonul regulat, câştigătoarea seriei de Est a diviziei A va juca în play off, cu câştigătoarele celorlalte serii ale ligii (Centru şi Vest), dintre care primele două (campioana şi vicecampioana Diviziei A) vor promova în Divizia Naţională pentru sezonul 2013.

La ultimul joc oficial susţinut de RCM Galaţi, trupa lui Secuianu a fost eliminată din Cupa României de CSM Bucovina Suceava, scor 41-15.

Citit 1161 ori Ultima modificare Vineri, 07 Septembrie 2012 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.