Victorie lejeră la debut pentru handbaliştii de la CSU Galaţi

Victorie lejeră la debut pentru handbaliştii de la CSU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prima etapă a diviziei secunde de handbal masculin, CSU Galaţi s-a impus în faţa puştilor de la LPS Piatra Neamţ, scor 34-20 (15-11). Deşi diferenţa de scor la final a fost una considerabilă, gălăţenii nu au avut un meci în care să fie scutiţi de emoţii. „Studenţii” au tratat cu uşurinţă întâlnirea cu elevii din Piatra Neamţ şi la un moment dat s-au văzut conduşi cu 4-0. A urmat o perioadă de urmărire, egalarea producându-se în partea a doua a primului mitan, când tabela a arătat 8-8. Până la pauză soarta meciului căpătase deja o altă turnură: 15-11.

Repriza a doua a fost la discreţia echipei noastre, care s-a distanţat permanent, ajungând la fluierul final la un succes lejer: 34-20. Să mai spunem că, deşi o echipă foarte tânără, gruparea nemţeană are o valoare recunoscută, fiind campioană naţională la juniori II.

Meciul a fost arbitrat de cuplul bucureştean Mara - Costache.

Învingătorii au jucat în următoare formulă: Andronic, Condurache, Vârlan - Bursuc (8 goluri marcate), Roua, Păun, Dorneanu  (6), Aniţa, Costea, Mârşiu (6), Albu (3), Vişan, Ghenghea, Secară (4), Matei (3) şi Băhnăreanu (4).

Următorul meci are loc pe 26 septembrie, când „studenţii” se vor deplasa la CSM Călăraşi. Un meci foarte dificil, deoarece viitorii adversari se numără printre pretendenţii la promovare. În continuare, CSU va mai avea de susţinut 11 meciuri din turul campionatului, după următorul program: cu HC Vaslui (acasă - pe 28 septembrie, ora 12,00), HC Buzău (deplasare), Dinamo II (acasă), „U” Târgovişte (deplasare), Poli Iaşi (acasă), Teleorman Alexandria (deplasare), Interhandbal (acasă), CSM Bacău (acasă), Steaua (deplasare), Bucovina II Suceava (acasă) şi CSM Focşani (deplasare) - ultimul meci al turului fiind programat pe 8 decembrie.

Citit 1196 ori Ultima modificare Vineri, 21 Septembrie 2012 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.