Victorie cu Sportul: Oţelul merge mai departe în Cupa României!
Foto: Inkango, marcatorul golului calificării Oţelului în optimile Cupei / Foto: Sorin Pană

Victorie cu Sportul: Oţelul merge mai departe în Cupa României!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roş-alb-albaştrii s-au calificat în optimile Cupei României după victoria 1-0 cu Sportul Studenţesc, formaţie aflată în liga secundă


 Gălăţenii au reuşit prima victorie în mandatul lui Viorel Tănase, 1-0 cu Sportul la Bucureşti, în şaisprezecimile Cupei României şi s-au calificat în optimi. Jocul a fost unul anost, cu un adversar mult mai modest decât se aştepta, iar Oţelul a profitat de slăbiciunea oponenţilor şi s-a impus datorită experienţei. Fără prea multe faze de poartă şi cu multe execuţii tehnice ratate, partida a curs într-o singură direcţie după ce Inkango a deblocat tabela în minutul 28, cu un şut tare din interiorul careului, în urma unei faze lucrată de Iorga pe flancul stâng.

După pauză, elevii lui Viorel Tănase se puteau desprinde, dar au tratat cu superficialitate toate contraatacurile, în timp ce „studenţii” nu au putut pune în pericol poarta apărată de Grahovac.

Aşa cum a anunţat dinainte, „Tase” a trimis pe teren o echipă formată în mare parte din jucători cu puţine minute, soluţie ce a dat roade în cele din urmă. În optimile de finală, Oţelul va fi cap de serie şi ar putea juca din nou împotriva unei formaţii dintr-o ligă inferioară.

A revenit Sârghi

Fundaşul central al Oţelului, Cristian Sârghi, a revenit pe gazon după o pauză de două luni, înlocuindu-l în minutul 87 al partidei pe mijlocaşul Ionuţ Neagu. Apărătorul gălăţean a suferit o accidentare urâtă după o ciocnire cu coechipierul său, Sergiu Costin, în finalul partidei cu CFR Cluj, în urmă cu aproape două luni. Sârghi va purta la fiecare meci o mască de protecţie.

SPORTUL STUDENŢESC - OŢELUL GALAŢI 0-1 (0-1)

Meci disputat miercuri, în şaisprezecimile Cupei României;

Stadionul „Juventus” din Bucureşti; spectatori 500;

A marcat: Inkango 28;

Cartonaşe galbene: Şerban 35, Lung 72;

Sportul: Ormenişan - Beţa, Lung, Patriche, Cioranu - Ghinga, Şerban- Lazăr, Novac, Nistor - Dobre (Mareş). Antrenor: Virgil Andronache;

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cârjă, Benga, Sipovici, Cucu - Neagu (Sârghi 87), Filip - Iorga (Stromajer 74), Inkango, Buş - Pena (Punosevac 67). Antrenor: Viorel Tănase.

Citit 1692 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Septembrie 2012 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.