Voinţa Galaţi, start perfect în campionat la tenis de masă

Voinţa Galaţi, start perfect în campionat la tenis de masă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de tenis de masă Voinţa Galaţi s-a prezentat la startul noului campionat al Diviziei A (eşalonul al doilea). Competiţia se desfăşoară sub formă de turnee, primul având deja loc zilele trecute în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. Gălăţencele au demarat în trombă, înregistrând victorii în toate partidele disputate. Primul succes a fost consemnat în confruntarea cu Tehnopres Iaşi, pe care au depăşit-o cu scorul de 5-3. A urmat o victorie şi mai clară, 5-0 cu Nova Force Giurgiu, iar a doua zi alte cinci succese: 5-2 cu Rom Gaz Mediaş, 5-0 cu CSS Tg. Mureş, 5-1 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 5-1 cu CSM II Bistriţa şi 5-3 cu CSS II Slatina.

Antrenorul Mircea Lazăr s-a prezentat la Buzău cu numai patru jucătoare (din motive financiare): Aura Bordei, Loredana Safta, Iuliana Caloian şi Nela Pintilie. Din lot mai fac parte Olimpia Pascar şi Cristina Roşu. Jucătoarele Pintilie şi Roşu sunt transferate de la Clubul ICMRSG (antrenor emerit Toader Grigoriu).

Divizia A va continua cu turneul al doilea - care va avea loc tot la Buzău, iar apoi cele opt echipe participante în eşalonul al doilea vor juca astfel: locurile I - IV în play-off, locurile V - VIII în play-out. Fiecare dintre echipe va organiza câte un turneu, după care vor fi stabilite ierarhiile finale.

Cheltuielile pentru participarea la competiţia naţională sunt suportate de Firma Only-One Security, întrucât clubul Voinţa nu mai are nicio posibilitate financiară!

Citit 3374 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2012 23:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.