Diseară, la Chiajna, Oţelul joacă pentru revenirea la viaţă

Diseară, la Chiajna, Oţelul joacă pentru revenirea la viaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană va evolua în deplasare, pe terenul Concordiei, de la ora 21.30, într-un meci în care un eşec ar înfunda-o rău în zona locurilor retrogradante


Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi nu au mai câştigat din prima etapă, astfel că vor juca sub o presiune imensă în această seară. Şi-au făcut singuri zilele amare, după nouă meciuri negre la rând, fără victorie, bilanţ care-i ţine pe loc retrogradant, astfel că o nouă chiflă în disputa din această seară ar fi o adevărată catastrofă, la cât de mult s-ar mări distanţa până la locul 14.

Un egal nu i-ar coafa prea mult pe roş-alb-albaştri, antrenorul Viorel Tănase dorindu-şi mult aşteptata primă victorie de când a preluat echipa, una căre să însemne restartul în acest campionat. „Nu antrenez la egal, ci doar la victorie. Ocazii ne creem, cu Viitorul, Severin şi Braşov am ratat foarte multe, nu se poate să ţină acest ghinion la nesfârşit, o să o dăm şi în poartă. Am lucrat bine în această perioadă şi nu se poate să nu apară şi rezultatele”, şi-a exprimat antrenorul încrederea că este foarte aproape momentul în care criza echipei sale se va încheia.

Tehnicianul şi-a făcut temele pe îndelete şi spune că ştie ce trebuie făcut pentru a doua victorie din acest campionat. „Ştiu ce adversar întâlnim, l-am studiat bine. Este o echipă arţăgoasă, agresivă, aleargă foarte mult, la ultimul lor meci au susprins cu un presing foarte avansat. Dacă îi laşi spaţii, te domină, de aceea noi trebuie să fim cei care controlăm jocul”, a declarat Tănase.

Acesta mizează şi pe o stare de spirit adecvată în rândul jucătorilor săi, odată cu revenirea lui Paraschiv, un lider al vestiarului de la care aşteaptă să-şi mobilizeze coechipierii. „Para este un lider şi aştept să demonstreze asta şi în teren, nu numai în afara lui. Vreau atitudine maximă pentru a câştiga acest meci”, a precizat Tănase.

Tehnicianul are tot lotul la dispoziţie, cu excepţie celor două absenţe de lungă durată cauzate de accidentări grave, Silviu Ilie şi Didi.

Partida din această seară, din cadrul etapei a 11-a din Liga I, dintre Concordia Chiajna şi Oţelul Galaţi, va începe la ora 21.30 şi va fi televizată în direct de canalul DigiSport 1. Înaintea acestei runde, Concordia se află în clasament pe locul 9, cu 14 puncte, în timp ce Oţelul este pe 15, cu 8 puncte.

Citit 1768 ori Ultima modificare Duminică, 07 Octombrie 2012 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.