Ploaie de goluri la „Siderurgistul”: CSU Galaţi - Dinamo II 46-28

Ploaie de goluri la „Siderurgistul”: CSU Galaţi - Dinamo II 46-28
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o primă repriză excelentă, studenţii gălăţeni au administrat echipei secunde a clubului Dinamo Bucureşti nu mai puţin de două duzini de goluri, într-un meci din cadrul etapei a cincea a eşalonului secund de handbal. Chiar dacă la oaspeţi au evoluat şi trei jucători de la prima echipă – care activează în Liga Naţională – elevii lui Mihai Pantea au dat dovadă de o vervă deosebită, astfel că meciul a fost la discreţia echipei gălăţene, care s-a impus cu scorul de 46-28 (24-12). După acest succes, CSU are la activ trei victorii şi două înfrângeri şi se află pe locul VI, din 14 echipe ale Seriei A.

Întâlnirea a fost condusă de un cuplul de arbitri din Tulcea: Ursu – Scurtu.

Iată lotul de jucători şi marcatorii celor 46 de goluri: Andronic, Vârlan - Bursuc 5, Matei 8, Mârşiu 5, Ştefan Ionel 5, Dorneanu 2, Nica 2, Vişan 2, Roaua 4, Băhnăreanu 2, Ghenghea 2, Anghel 4, Aniţa 2, Purcărea 1 şi Secară 2.

Sâmbătă este programată etapa a VI-a în care gălăţenii vor juca, în deplasare, la Universitatea Valahia Târgovişte, iar miercurea viitoare – într-o nouă etapă intermediară – va veni la Galaţi echipa Politehnica Iaşi.

Altfel, amânat cu o săptămână, primul turneu al Seriei B al Campionatului Naţional de handbal pentru junioare III se desfăşoară în acest week-end în Sala Sporturilor din Rm. Sărat, din formula anunţată iniţial lipsind Danubius Galaţi, echipă retrasă din competiţie. În prima zi se dispută derbiul gălăţean între  ACS Handbal Art şi CS Şcolar. În competiţie mai participă LPS Brăila, LPS Buzău şi CSS Tulcea.      

Citit 1763 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.